2777
2789
عنوان

غصه پول

97 بازدید | 7 پست

تا به حال شده فکر کنید که فرصت بدست اوردن یک مال رو دارید ولی متاسفانه چون پولتون پیش خودتون نیست پولتون در گروه پول پیش خونه اس ه یا حالا هرچی

من همش غصه دارم میتونستم ماشین قسطی از اداره بخرم پولام پیش خودم نبودم دارم از غصه میترکم البته هنوز فرصتش نیومده میگن هفته های دیگه اس

اره زیاد پیش اومده بعدش به این فکر میکنم شاید بعدن یک پولایی وفرصتی گیرم بیاد که ده برابر این جبران کنه

زن یعنی زندگی یعنی رویش یعنی سبزی برکت لطافت مراقب زن درونمون باشیم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره زیاد پیش اومده بعدش به این فکر میکنم شاید بعدن یک پولایی وفرصتی گیرم بیاد که ده برابر این جبران ...

اخه مگه میشه خودرو به قیمت کارخانه بدن بعد پول نداشته باشی خی معلموه فرصتت از دستت میرهد

امیدوارم زودتر به خاستت برسی عزیزم

من چند ساله دارم بیشتر درآمدم میدم به قسطام و بیشتر اوقات فکر میکنم اگه قسط نداشتم چقدر زندگیم خوب بود

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو

اخه مگه میشه خودرو به قیمت کارخانه بدن بعد پول نداشته باشی خی معلموه فرصتت از دستت میرهد

🙄چی بگم والا خب این فرصت از دست رفتهولی. مگه تقصیر تو بوده؟خب پول نداشتی که دیگه فرصت حساب نمیشه اگر پولتم جایی گرو خب حتما واجب بوده

زن یعنی زندگی یعنی رویش یعنی سبزی برکت لطافت مراقب زن درونمون باشیم 
امیدوارم زودتر به خاستت برسی عزیزم من چند ساله دارم بیشتر درآمدم میدم به قسطام و بیشتر اوقات فکر میک ...

خب ببین در عوضش یه مالی رو داری من همش دارم غضه میخوزم پولم پیشم نیست یا گروه پول زهن یا موارد دیگه

خب ببین در عوضش یه مالی رو داری من همش دارم غضه میخوزم پولم پیشم نیست یا گروه پول زهن یا موارد دیگه

حق داری عزیزم ولی خب منم مجبور شدم بخاطر اوضاع بازار ماشینم بفروشم که قسطامو بدم و الآنم حس میکنم در جا میزنم هم بخاطر اوضاع مملکت و گروهی هم اینکه ماهی ۱۵۰ من باید قسط بدم . قسطامام بخاطر این نیست که مثلن خونه داشته باشم یا ماشین یا مثلن بگی قسط میدی تموم ک بشه میدونی دولت هست . چن سال پیش تو یه شرکت سرمایه گذاری کردم که کلاه برداری بود هم پولم رفت هم سه میلیارد بدهی برام گذاشتن

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو