گردنم خود بخود گرفته بود دکتر هم رفتم پماد و قرص و آمپول هم زدم ولی خوب نشدم روز به روز بدتر میشدم نزدیک دوماه همینطور بودم خالم خدا خیرش بده گفت ی سیدی هست بیا دعا بگیر زود خوب میشی آقا دعارو نگرفتم این دردش رفت اصلا خیلی معجزه بود واقعا ولی من اعتقاد نداشتم خالم گفت باید اعتقاد داشته باشی تا جواب بگیری دیگه مجبور شدم اعتقاد پیدا کردم بخاطر گردنم مجبوری وگرنه خیلی هم اعتقاد ندارم
🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم. کاربر ازسارابپرس اصلی کنار اسمم هیچ عدد یا علامتی ندارم.
🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم. کاربر ازسارابپرس اصلی کنار اسمم هیچ عدد یا علامتی ندارم.