عزیزم من منکر مشکلاتی که در کشورمون وجود داره نیستم با عمق جان اونها رو میبینم و درک میکنم حرف من اینه ما نعمت بالاتری داریم و اون نظام مقدسمونه که توش امنیت و آزادی هست و این نعمت خیلی بزرگیه فقط کسی این رو متوجه میشه که از ش محروم باشه
میدونم با حرف شما دوست گلم نه این نظام از بین میره نه مستحکم میشه ولی همه ما باید دقت کنیم تو فضای مجازی ممکنه نظر فردی با خوندن نظرات من و شما تغییر کنه و سالها تو ذهنش شبهه ای وارد بشه و از کسی نتونه بپرسه اگر اون فرد به بیراهه بره مسئولیتش متوجه من و شماست
عزیزم روسیه خودش صادرکننده نفت و گاز هست و منابع غنی گازی داره بنابراین نیازی نداره ازایران بگیره و اگه توافقاتی هم در این موضوع داشتن، بده بستان سیاسی بوده
اینکه برات سواله که چرا ایران با این همه پیشرفت های نظامی ،مستقیما به داعش و اسرائیل موشک نمیزنه ،شرایط سیاسی و بین المللی متاسفانه بر علیه ایران شکل میگیره و ایران متهم میشه به حمله به کشور مظلوم که ظاهرا به ایران کاری نداشته و در مجامع بین المللی ایران رو به عنوان کشور متجاوز معرفی میکنن بنابراین ما در مسائل نظامی باید محتاطانه برخورد کنیم حمله موشکی ایران به داعش هم که ایران انجام داد در جواب عملیات تروریستی داعش در مجلس بود
اگر ایران به اونها اجازه بده وارد کشور ما بشن و بعد باهاشون جنگ کنه که این کار هرچند با موفقیت ایران به پایان خواهد رسید ولی قطعا به تاسیسات و کارخانه ها و فرودگاه و پالایشگاه و...ما ضربه های بسیاری بدی خواهد خورد بنابراین کم هزینه ترین و بهترین راه همین کاریه که ایران در سوریه انجام میده