2777
2789
از شما تعجب میکنم تو هر کشوری مخالفان دولت وجود دارن و نظرات و سلیقه های مختلف تو هر کشوری وجود داره ...

در ضمن من همیشه به این ملت و ملیتم افتخار میکنم حتی وقتی بهم گفتن تروریست 

حتی وقتی گفتن شما اهل جنگ و دعوایید و کشورتون پر از جنگ 

چون مردان و زنانی داشتیم که ۸ سال بدون هیچ ترسی جنگیدن چون الان ۸۰ میلیون ادم دارن استقامت میکنن در برابر این همه مشکلات

چون با تمام این ناراحتی ها وقتی رهبری رو میبینن ناخواگاه لبخند میاد رو صورتت و ابهت و غرور رو حس میکنی 

چون میبینی با تمام سختی ها اما بازم پشت این نظامی 

من این نظام رو دوست دارم اما دوست دارم به حق و حقوقمون هم برسیم

خواسته ام بی جاست؟ 

چیز عجیبی میخوام جز جایگاه حقیقی!

امیدوارم متوجه شده باشید که من عاشق این میهن هستم و عاشق حق و حقوق و جایگاه اصلیمون 

7 شهریور 97 خاص ترین روز زندگیم  اللهم صل علی محمد و آل محمد 
عزیزم با توجه به حرفاتون متوجه شدم شما نفستون از جای گرم بلند میشه یا مشکلات رو نمیبینید یا خودتون ...

عزیزم من منکر مشکلاتی که در کشورمون وجود داره نیستم با عمق جان اونها رو میبینم و درک میکنم حرف من اینه ما نعمت بالاتری داریم و اون نظام مقدسمونه که توش امنیت و آزادی هست و این نعمت خیلی بزرگیه فقط کسی این رو متوجه میشه که از ش محروم باشه

میدونم با حرف شما دوست گلم نه این نظام از بین میره نه مستحکم میشه ولی همه ما باید دقت کنیم تو فضای مجازی ممکنه نظر فردی با خوندن نظرات من و شما تغییر کنه و سالها تو ذهنش شبهه ای وارد بشه و از کسی نتونه بپرسه اگر اون فرد به بیراهه بره مسئولیتش متوجه من و شماست

عزیزم روسیه خودش صادرکننده نفت و گاز هست و منابع غنی گازی داره بنابراین نیازی نداره ازایران بگیره و اگه توافقاتی هم در این موضوع داشتن، بده بستان سیاسی بوده 

اینکه برات سواله که چرا ایران با این همه پیشرفت های نظامی ،مستقیما به داعش و اسرائیل موشک نمیزنه ،شرایط سیاسی و بین المللی متاسفانه بر علیه ایران شکل میگیره و ایران متهم میشه به حمله به کشور مظلوم که ظاهرا به ایران  کاری نداشته و در مجامع بین المللی ایران رو به عنوان کشور متجاوز معرفی میکنن بنابراین ما در مسائل نظامی باید محتاطانه برخورد کنیم حمله موشکی ایران به داعش هم که ایران انجام داد در جواب عملیات تروریستی داعش در مجلس بود

اگر ایران به اونها اجازه بده وارد کشور ما بشن و بعد باهاشون جنگ کنه که این کار هرچند با موفقیت ایران به پایان خواهد رسید ولی قطعا به تاسیسات و کارخانه ها و فرودگاه و پالایشگاه و...ما ضربه های بسیاری بدی خواهد خورد بنابراین کم هزینه ترین و بهترین راه همین کاریه که ایران در سوریه انجام میده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

در ضمن من همیشه به این ملت و ملیتم افتخار میکنم حتی وقتی بهم گفتن تروریست  حتی وقتی گفتن شما ا ...

دوست گلم با نظر شما کاملا موافقم متاسفانه بعضی مسئولین درست عمل نمیکنن اهل باند بازی و رشوه و اختلاس و...هستن همه اینها درباره بعضیاشون درسته ولی بعضیا هم خیلی خوب عمل میکنن ولی متاسفانه مشکلات اقتصادی به مردم فشارآورده 

من فکر میکنم ما دو تا راه حل برای مقابله با این مشکلات داریم اول اینکه در انتخابات خیلی دقت کنیم به هر کسی با شعارهای تبلیغاتی فریبنده رای ندیم که اگر اینجوری بشه،حاصلش میشه نارضایتی و تحمل کردن شرایط

دوم هم اینکه از خودمون شروع کنیم هر کسی در هر مسئولیتی که هست درست عمل کنه راننده تاکسی که از اول مسیر تا مقصد از فساد و اختلاس صحبت میکنه،ودر نهایت کرایه رو به بهانه های بی جهت دوبرابر حساب میکنه در وافع داره همون فیاد رو در ابعاد کوچکتر انجام میده چهبسا اگه خودش در جایگاه اون مسئول بود،کارهای بدتری انجام میداد

یا فروشنده ای که به بهانه گرون شدن دلار اجناس قبلش رو به قیمت فعلی حساب میکنه و...همه مثال هایی از رفتار خود ماست خیلیامون فقط یادگرفتیم انتقاد کنیم اما کار خودمون رو درست انجام نمیدیم این در حالیه که در کشوری مثل آمریکا اگر کسی وظیفه خودش رو درست انجام نده ممکنه از شغلش اخراج بشه درحالی که این حدیث رو ما در دینمون داریم که کلکم راع و کلکم مسئول عن رعیته (همه شما نگهبان و حافظ هستید و در مقابل افرد دیگر مسئولیت دارید)اما اونها بهش عمل میکنن

دوست گلم برات دعا میکنم هرچه زودتر بری سرخونه و زندگیت و مشکلاتت هرچه زودتر حل بشن موفق باشی

دوست گلم با نظر شما کاملا موافقم متاسفانه بعضی مسئولین درست عمل نمیکنن اهل باند بازی و رشوه و اختلاس ...

خیلی ممنون از دعاتون 

منم امیدوارم حال کشورم خوب شه 

7 شهریور 97 خاص ترین روز زندگیم  اللهم صل علی محمد و آل محمد