2777
2789
بله خودم شنیدم از خودشون 

ایشون کاملا واقعیت  رو گفتن

اخه یعنی چی.... اینهمه نیرو و اسلحه و .... برای حرم

...وااااااای برما که تو این دوره زندگی میکنیم کاشکی ۱۰۰ سال به عقب یا آینده اعزام بشم😟😑

بله با چند خانواده  ، غیر از من ایرانی های دیگری هم برخورد داشتن که اونها هم شوکه شدن با شنیدن ...

سوریه رفتید؟من عادت ندارم درباره ی چیزی که بهش علم ندارم صحبت کنم🙏

ما شیشه ی عطریم،بگویید به سنگ...🌷✌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم این حرفا چیه....اخه چرا آنقد ساده ایم..چرا قبل انقلاب کاری باهامون نداشتن..و جز ۵ کشور قدرتمند ...

عزیزم نمیدونم شما با چه کسانی صحبت کردید و هدفشون از این حرفا چی بوده 

ولی من بنابر شغلم با تعداد زیادی از مردم سوریه و شیعیان کشورهای دیگه برخورد دارم همشون بالاتفاق برای ایران و نظام مقدسش دعا میکنن و حسرت میخورن که کاش تو ایران زندگی میکردن

از خیلی هاشون شنیدم که اظهار تاسف میکردن برای مردم ایران که قدر امنیت و آزادی که تو کشورشون هست رو نمیدونن

البته مشکلات تو هر کشوری هست اما مردم با خودباوری و اراده میتونن دست به دست هم بدنو اونا رو حل کنن اما متاسفانه مردم ما توپو میندازن تو زمین نظام که این راحت ترین کار ممکنه

اما اگر هر کسی در هر سمت و جایگاهی کار خودشو خوب انجام بده کشورمون گلستان میشه

عزیز دلم خوشحال شدم که اهل مطالعه ای ولی ای کاش از منابعی برای مطالعه استفاده کنی که خط فکری شما رو به سمت خودشون جهت ندن امیدوارم حق طلب وواقع بین باشیم

عزیزم این حرفا چیه....اخه چرا آنقد ساده ایم..چرا قبل انقلاب کاری باهامون نداشتن..و جز ۵ کشور قدرتمند ...

شاه ایران هم حق فروش نفت رو بدون اجازه آمریکا نداشت...عزیزجان اهل مطالعه باشی و نظرت این باشه جای تعجبه؟!!!

ایشون کاملا واقعیت  رو گفتن اخه یعنی چی.... اینهمه نیرو و اسلحه و .... برای حرم ...

من از خیلی از خانواده ها شنیدم 

تخیلات ذهنی من نیست که بخوام بگم

7 شهریور 97 خاص ترین روز زندگیم  اللهم صل علی محمد و آل محمد 
سوریه رفتید؟من عادت ندارم درباره ی چیزی که بهش علم ندارم صحبت کنم🙏

خیر یکی از کشورهای حوزه خلیج فارس

من از خانم های چند خانواده مختلف شنیدم 

حتی خاله من که دانشجوی ایتالیاس هم میگفت یه دوست داشته سوریه ای و به دلیل همین موضوع کلا مهاجرت کردن سوئد

خبر داشتی بمنم بگو😒

دختررویاها نگو بلا بگو 😼_خوشگله خوشگلا بگو 😺_موی بلند 😸 فِیس قشنگ😻_ابرو کمون 😎_چشمون درشت 😀دامن کوتاه آخ آخ آخ 😍😘 نه فرفری نه موی لخت ،فقط موهای موج دار دختررویاها خوچله 👱😇😄   👑 آی ام آفرودیت محلتون 👑😹😻😻   و همچنان زندگی یعنی 💄افرودیت _افرودیت یعنی زندگی 💄،این دو کلمه در هم تنیده اند 👠   😍   من یعنی لباس های تور توریه کوتاه ب رنگ های قرمز و سفید و صورتی جییییغ😍😍👄 یعنی ی کیف جیگولی پر ازماتیک های خوشرنگ💄👒یعنی لاک های خوش رنگ و مخملی 💅💞                                                    آی اَم خودمو خیلییییییییییییی دوووووووس آی لاو یو خودم .👒💍ابراز علاقه مردان دهه پنجاهی به معشوقشون :شده ام بُت پرسته تو قسم به چشمون مَست تو😚. ابراز علاقه مردان دهه شصتی به معشوقشون:دنیا دیگه مثل تو نداره نداره و نه میتونه بیاره😍.ابراز علاقه مردان دهه هفتادی به معشوقشون: دوسِت دارم کصافط ،لعنت به اون قیافت 😐 ابراز علاقه مردان دهه هشتادی به رِلِشون😂: بووووووووووووق 🤕..هنوز از گودزیلاهای دهه نودی اطلاعاتی در دست  ندارم😳  شعاره من :هستی باش نباشی هستن_تازه بودی ام بودن 😂😂    درضمن به کسی مربوط نه بوداهه که من بااقایون تبادل نظر میکنم 😁😊  بخودم مربوط بوداهه. همه چیزو جنسیتی نکنین_مریض شدم دیگه از دستتون.😐            درمورد زندگی شخصیمم نپرسین اگه بخوام خودم تاپیک میزنم میگم .دیگه توبه کردم.فکرم نکنین که شما همه مریم مقدسین و من جنیفر لوپز😁 این و خدا داندو بس 😊😍 اره من   حیا رو  خوردم ابرو رو هم تُف کردم رو صورت دشمنام 😬😏  دخترای شوخ وقتی جدی میشن یعنی واویلاست😂من همون آدم خیلییی خوبی ام ک هیچکس نمیتونه تصور کنه  ک چقدررربدم👱 آی اَم بی اعصابه مهربون.بستگی داره تو کدومشو انتخاب کنی 😏😁هر کی به امضام گیر بده یعنی فضوله 😂😂😹😹✋
عزیزم نمیدونم شما با چه کسانی صحبت کردید و هدفشون از این حرفا چی بوده  ولی من بنابر شغلم با تع ...

عزیزم من نه قصد تفرقه اندازی دارم 

نه قصد دارم تو کار دولت دخالت کنم 

نه حتی اهل جبه گیری 

نه حتی سیاسی هستم و نه از سیاست چیزی حالیم میشه و…

تموم حرف من اینه من با چند خانوم سوری حرف میزدم که اشک میریختن و میگفتن 

حتی وقتی فهمیدن من ایرانی هستم دیگه چیزی نگفتن و حرفاشون قبل این بو که بدونن من ایرانیم

در رابطه با مشکل

ایران مشکل نداره!

رو کوهی از مشکلات بنا شده 

شاه ایران هم حق فروش نفت رو بدون اجازه آمریکا نداشت...عزیزجان اهل مطالعه باشی و نظرت این باشه جای تع ...

یه سری حرف ها بس خنده دارن 

اره نداشت اما این دولت هم نداره یا اگه داره چرا نفت و گازشو مفت میده به یه کشور دیگه!

چرا حق منو میده برای جنگ و خون ریزی؟

من ادعایی ندارم تنها حرفایی که از اون خانم ها شنیدم گفتم 

در واقع اگر برای یک بار د تمام عمرم شرمنده بشم از ملیتم همین یک بار بود 

ما هیچکدوم از واقعیت و اصل ماجرا خبر نداریم

اما خب اونا هم نمیان الکی جو بدن میکنن! کسایی که نمیدونستن من ایرانیم و وقتی فهمیدن حرفشون. تو دهنشون متسید

در ضمن ایرانی که انقدر در علم نظامی پیشرفت کرده نیازی به ترسوندن مردمش نداره

یه سری حرف ها بس خنده دارن  اره نداشت اما این دولت هم نداره یا اگه داره چرا نفت و گازشو مفت می ...

عزیزم فرق نظام مقدس ما با دوره پهلوی اینه که آمریکا چون نمیتونه تو کشور ما به منافعش دست پیدا کنه باعث شده با تحریم و ابزارهای دیگه برای ما مشکل درست کنه نظام ما خار چشم دشمنه اما دوره پهلوی ایران از خودش استقلالی نداشت و تو مشت آمریکا بود و نیازی به تحریم و...نبود

اگر اهل مطالعه باشی بدون تعصب به این حقیقت دست پیدا میکنی

خیر یکی از کشورهای حوزه خلیج فارس من از خانم های چند خانواده مختلف شنیدم  حتی خاله من که دانش ...

از شما تعجب میکنم تو هر کشوری مخالفان دولت وجود دارن و نظرات و سلیقه های مختلف تو هر کشوری وجود داره دولت فعلی سوریه که ایران بهش کمک میکنه هم قطعا دادرای مخالفینی هست که دست برقضا افرادی که شما ازشون تعریف کردی از این دست بودن 

پس هیچ وقت از ملیت خودت شرمنده نباش بلکه بهش افتخار کن چون همیشه یار و یاور مظلوم بوده و هست خانواده های بسیار زیاد سوری که باهاشون در ارتباطم به این حقیقت همیشه معترفن ودعاگوی نظام مقدس ایران هستن

از شما تعجب میکنم تو هر کشوری مخالفان دولت وجود دارن و نظرات و سلیقه های مختلف تو هر کشوری وجود داره ...

عزیزم با توجه به حرفاتون متوجه شدم شما نفستون از جای گرم بلند میشه

یا مشکلات رو نمیبینید یا خودتون رو زدین به ندیدن که مورد دوم درستتره 

با حرف من نه این نظام میره کنه نه مستحکم تر میشه!

بقول شما هر چیزی یه سری افراد مخالف و یا یه سری موافقش هستن 

اما من بقول شما مطالعه میکنم و علاوه بر اون سعی میکنم حرف ها و تجربه های افراد دیگه رو هم بشنوم و بخاطرداشته باشم 

شما میگید امریکا به خواسته هاش نرسیده ؟ منم قبول دارم 

اما از شما هم یک سوال دارم مگر یکی از هدف های امریکا رسیدن به گاز و نفت نیست! 

اگه هست خب چرا کشور من باید مفت و مجان اون رو بده به روسیه ؟ یا درامد اون رو بده برای خون و خونریزی؟

اگه واقعا انقدر که ادعا داره در زمینه نظامی چرا چندسال مدافع حرم داریم و هی جوون از دست میدیم خیلی خب با همون وسایل نظامی بزنه داعش رو نابود کنه و حتی اسرائیل رو 

از شما تعجب میکنم تو هر کشوری مخالفان دولت وجود دارن و نظرات و سلیقه های مختلف تو هر کشوری وجود داره ...

خیلی خب اون نفت رو بده امریکا اما اقتدار رو به کشور برگردونه 

به حال من که فرقی نمیکنه یا نفت میره تو جیب امریکایی ها یا روسیه یا سوریه یا اختلاس و خودشون ! برا من ملت بیچاره میمونه بدبختی و بی پولی و بی کاری و چک برگشتی

اما عوضش دیگه خیالم راحت شب بخوابم صب بیدار شم دلار ۴ تومنی نشده ۸ تومن که وقتی ببینمش از شدت شوک نتونم حرف بزنم و بگم خدایا یعنی بازم عروسیم یک سال عقب افتاد؟

*لازم بذکر الان شما میگید که دارید اشتباه میکنید نفت رو بده امریکا خودمم قبول دارم اما من واقعا دیگه خسته شدم از این وضع

سیاست ما انقدر بد که هیچ تیم فوتبال درجه اخری نمیاد با دومین تیمی که به جام جهانی رفته یه مسابقه دوستانه برگذار کنه 

میدونید درد چیه؟ اینه که کم کم ما رو دیگه به رسمیت هم نمیشناسن چه برسه بگن ایران 

من تموم درد های این مردم رو دیدم و به جون خریدم اما شما اگه ندید و خودتون از زندگیتون راضی هستید نمیخواد برای دیگری نسخه بپیچید

و یک نکته دیگه تا حالا شده با جانبازان حرف بزنید؟ چند درصدشون اگه میدونستن ایران اینجوری میشه بازم خودشون و خامواده و سلامتیشون رو فدای این جمهوری کنن؟

بخدا ۸۰ درصد به بالا راضی نیستن 

فقط بیشتر از این اذیت میشم که اسم این نظام اسلامی درحالیکه هیچ عدل و انصاف و دین و اسلامی در اون نیست 

خودتون بهتر میدونید اما بازگو نمیکنید

الان حرف من سیاست نیست حرفم بدگفتن از کشورم نیست

حرفم درد مردم حرف رفتن تو لجن زار مشکلات 

اما هیچکدوم از مسئولین دست یاری نمیرسونن چرا؟ چون بفکر خودشونن به فکر جیب و شکم خودشون 

خب حق بده منی که کشورم اولین تمدن در اون بوده توقع دارم جز اولین کشورها از نظر رفاه باشم 

نه اینکه با افغانستان و پاکستان مقایسه شم

دبی خیلی کمتر از یک قرن قدمت داره اما حدود ۲۰ ۳۰ شایدم بیشتر از کشور منکه اولین تمدن در اون بوده جلوتر 

من از این عقب افتادگی از اینکه در جایگاه خودمون نیستم ناراحتم و میترسم 

کشوری که این همه نیرو و استعداد و منابع داره داره مفت از دستم در میره بدون اینکه بتونم کاری براش بکنم…