2777
2789
ای خواهر والا تو این مشکلات زندگی و هزاران بدبختی که دولت برامون به ارمغان آورده...همه از صدقه س ...

عزیرم اونجا جنگ نکن کمکشون نکن میان تو خاک ایران بعد شما جنگو دوست داری  مجبورا اونجا نگه دارن جلوتر نیان 

فقط خدا   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وضع مملکت طوری که کسی وقت نمیکنه بره دنبال اینجورچیزا از تربیت پدر مادر گرفته تا مدرسه شوهرم میکنی ی ...

عزیزم مملکت به گوه کشوندن...مردم سیر شدن از نداری و بدبختی..اختلاس...گرونی... جدبدا که بچه هامونم نباید بفرستیم مدرسه چون ناظم هم به بچه خردسال تجاوز میکنه

واااااااااااااااای بر این دین اسلام ما

عزیزم مملکت به گوه کشوندن...مردم سیر شدن از نداری و بدبختی..اختلاس...گرونی... جدبدا که بچه هامونم نب ...

کجای اسلام گفته اختلاس کنید و به بچه ها تجاوز کنید؟

ما شیشه ی عطریم،بگویید به سنگ...🌷✌
عزیزم مملکت به گوه کشوندن...مردم سیر شدن از نداری و بدبختی..اختلاس...گرونی... جدبدا که بچه هامونم نب ...

خدا عاقبتمونو بخیر کنه من از خیر بچه دارشدن میگذرم خداکنه همسری راضی بشه خودم چه غلطی کردم بچم بیاد 

فقط خدا   
عزیرم اونجا جنگ نکن کمکشون نکن میان تو خاک ایران بعد شما جنگو دوست داری  مجبورا اونجا نگه دارن ...

عزیزم این حرفا چیه....اخه چرا آنقد ساده ایم..چرا قبل انقلاب کاری باهامون نداشتن..و جز ۵ کشور قدرتمند جهان بودیم...کل خاورمیانه زیر دست شاه ایران بود و بدون اجازه شاه حق فروش یک لیتر نفت  رو عربا نداشتن....مطالعه کنید عزیزم

عزیزم این حرفا چیه....اخه چرا آنقد ساده ایم..چرا قبل انقلاب کاری باهامون نداشتن..و جز ۵ کشور قدرتمند ...

نمیدونم والا اینو میدونم بدجوری بخور بخوره ولی من بشخصه راضی نیستم خدا ازشون نگذره

فقط خدا   
کجای اسلام گفته اختلاس کنید و به بچه ها تجاوز کنید؟

گفتم اسلام ما عزیزم=یعنی از این کلمه سواستفاده میکنن.....قبول کن که ۹۰ درصد مردم بیزارن و دین زده شدن

خواهرن به خداوندی خدا من خودم نماز مبخوندم و روزه هم میگرفتم...الان پشیمونم که چرا...واقعا چرا....انسانیت داشته باش و پاک زندگی کن از هزاران نماز بهتره از نظر من و کل اروپا ودبیشتر قاره ها...ب جز عراق ایران بحرین عربستان پاکستان و جیبوتی

عزیرم اونجا جنگ نکن کمکشون نکن میان تو خاک ایران بعد شما جنگو دوست داری  مجبورا اونجا نگه دارن ...

چرت ترین حرف ممکن این جمله اس

یعنی چی پا میشن میان ایران! بنظرتون چنین چیزی امکان پذیر ِ؟ باید خیلی ساده باشیم که این جمله رو باور کنیم

تا حالا با مردم سوریه برخورد داشتید! 

میگفتن همین سرباز های ایرانی باعث بدبختی ماها شدن باعث شدن نه خونه داشته باشیم نه خواب نه خوراک

به من و تو این جمله رو میگن بعدشم میگن مدافع حرم که حرفی برای اعتراض نداشته باشیم

اما واقعیت ماجرا چیز دیگریست 

7 شهریور 97 خاص ترین روز زندگیم  اللهم صل علی محمد و آل محمد 
چرت ترین حرف ممکن این جمله اس یعنی چی پا میشن میان ایران! بنظرتون چنین چیزی امکان پذیر ِ؟ باید ...

فقط اه و نفرین میکردن این مردم و سرباز و دولت و ملت رو

در اون لحظه حس کردم این همه بلاهایی که به سر جامعه و مردم و کشورمون میاد فقط بخاطر ظلم به این مردم مظلومه

گفتم اسلام ما عزیزم=یعنی از این کلمه سواستفاده میکنن.....قبول کن که ۹۰ درصد مردم بیزارن و دین زده شد ...

بله من بد برداشت کردم من نمیدونم درصد رو از کجا اوردی ولی ایناییم که بیزارن بخاطر این بوده که کسی نبوده که براشون درست توضیح بده.مگه میشه نتیجه ی یه دین بشه یکی مثل علی علیه السلام بعد یه نفر ازش متنفر باشه؟اگه به من بگن دینتو تعریف کن من میگم دینم فقط انسانیته از اول تاآخر قرآن فقط انسانیته.حق کسی رو ضایع نکنید حق یتیمو نخورید هوای فقرا رو داشته باشید کم فروشی نکنید غیبت نکنید تهمت نزنید باهم مهربون باشید نژادپرست نباشید  ..... واقعا کسی هست از اینا بدش بیاد؟

چرت ترین حرف ممکن این جمله اس یعنی چی پا میشن میان ایران! بنظرتون چنین چیزی امکان پذیر ِ؟ باید ...

شماباهاشون برخورد داشتید؟من عکسایی که دیدم اکثرشون پرچم ایرانو کنار سوریه تو دستشون گرفته بودن.

شماباهاشون برخورد داشتید؟من عکسایی که دیدم اکثرشون پرچم ایرانو کنار سوریه تو دستشون گرفته بودن.

بله با چند خانواده  ، غیر از من ایرانی های دیگری هم برخورد داشتن که اونها هم شوکه شدن با شنیدن ایم حرفها

باور کنید با شنیدنشون اصلا خجالت میکشیدم دیگه چیزی بخوام بگم و تنها گفتم متاسفم ما فکر میکردیم یعنی جوری دیگری برامون تعریف کرده بودن