2777
2789
اره واقعا حالا پولم به درک لبم دیگه هیچ وقت مثل قبلش نمیشه اخه غدد سبابه رو نباید دستکاری کنی خطرناک ...

ولی زیاد معلوم نبودااا 😯 خوشگل بود 

دمپایی تا دیسین کَلّوزَ😛  آدام آداما بیدفعه دییر 💁 لایک الموندا 😯   
اون تاجای لبتو میگی توده ای شده ؟

نه داخل لبم پر از تودست حرف میزنم کاملا مشخص میشه همش باید دهنم بسته باشه لعنت به من

پشت آن کوه بلند سبزاریست پر از یاده خدا...ودر آن دشت کسی میخواند که خداهست دگر غصه چرا.‌..خدا ناامیدم نکن لطفااا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم غدد سباسه نیستم اونا، اون گرانوله شدنهای ژل رو پزشکت با هیالورونیداز از بین میتونه ببره

چن تا دکتر رفتم گفتن غدد سبابه ی لبت بر اثر تزریق ژل متورم شدن میخوام برم از دکترم شکایت کنم

پشت آن کوه بلند سبزاریست پر از یاده خدا...ودر آن دشت کسی میخواند که خداهست دگر غصه چرا.‌..خدا ناامیدم نکن لطفااا
ولی زیاد معلوم نبودااا 😯 خوشگل بود  

ممنون عزیزم ولی اگه برگردم به گذشته هرگز این کارو نمیکنم

نه داخل لبم پر از تودست حرف میزنم کاملا مشخص میشه همش باید دهنم بسته باشه لعنت به من

عههه    برو یقه ی دکتره رو بگیر بگوو غلط میکرد بلد نبود عمل کرد 😯

عههه     برو یقه ی دکتره رو بگیر بگوو غلط میکرد بلد نبود عمل کرد 😯

اره میخوام برم نظام پزشکی شکایتش رو بکنم 

چن تا دکتر رفتم گفتن غدد سبابه ی لبت بر اثر تزریق ژل متورم شدن میخوام برم از دکترم شکایت کنم

افرییین برو شکایت کن پدرشو در بیار مگه الکیه 😕 بلد نیست عمل نکنه 

افرییین برو شکایت کن پدرشو در بیار مگه الکیه 😕 بلد نیست عمل نکنه  

لعنتی تازه وقتی آخرین بار رفتم پیشش دوباره همون جوابای مسخره رو داد بش گفتم مجبورم میکنی از راهای دیگه باهاتون برخورد کنم گفت بخواب عزیزم یکم دیگه ژل لازم داری بزنم اوکی میشی هزینه هم نمیخواد بدی گفتم ممنون لازم نکرده..این روزا مشغله هام زیاد شده یکم که سرم خلوت شد حتما میرم