سودا_پوریا مدیر عضویت: 1396/09/11 تعداد پست: 100 عنوان ژل لب | مشاهده متن کامل بحث + 585 بازدید | 48 پست سلام دوستان کسی در مورد پروتز لب اطلاعی داره؟ خیلی زده به سرم ولی هیچی ازش نمیدونم ممنون میشم راهنماییم کنین 1397/03/14 | 04:44 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سودا_پوریا مدیر استارتر عضویت: 1396/09/11 تعداد پست: 100 اره بابا لبم فرم بدی گرفته غدد سبابه ی لبم متورم شدنه اولش خوب بودا ...پیش بهترین دکتر هم رفتم بعد ا ... وااااترمیم هم. میخواد؟ چقد هزینه کردین؟
قیز عضویت: 1397/02/23 تعداد پست: 5908 اخه خیلی جوونم برا پوست صورت🙈🙈🙈هنوز 23سالمه خو ناناسی الان مثه یه گلی که تازه از غنچه وا شده اوج قشنگی و نازی پولاتو پس انداز کن واسه بعده سی سالگی 😛 دمپایی تا دیسین کَلّوزَ😛 آدام آداما بیدفعه دییر 💁 لایک الموندا 😯
ملودی۶۷۷۰ عضویت: 1396/07/04 تعداد پست: 2981 واااا ترمیم هم. میخواد؟ چقد هزینه کردین؟ هفتصد دادم ترمیم هیچ فایده ایی نداره واسه منکه نداشت پشت آن کوه بلند سبزاریست پر از یاده خدا...ودر آن دشت کسی میخواند که خداهست دگر غصه چرا...خدا ناامیدم نکن لطفااا
سودا_پوریا مدیر استارتر عضویت: 1396/09/11 تعداد پست: 100 آره به نظر منم اینایی که میزنن خیلی زشت میشن.با عرض معذرت چی بگن. والااینم امشب یه نفر انداخت تو مغزم😂اصلا اهل عمل اینا نیسام شدیدا هم ترسوام بزور اطرافیان هاشور کردم اونم با مصیبت😂گفتم بگم که شدیدا ترسوام
golbahaar عضویت: 1396/07/05 تعداد پست: 6846 خیلی کم. میخوام نه اینکه شبیه اونجای مرغ میشن😂😂خیلی کم. که ََبیعی باشه از برند معتبر بزنی و پزشکت خوب باشه و مدل لبتم فشن نباشه ضرری نداره
سودا_پوریا مدیر استارتر عضویت: 1396/09/11 تعداد پست: 100 ببین زود پاک کنم اگه دقت کنی لب بالام توده توده شده تازه این هفته ی دوم بود الان چن ناه گذشته حالت پ ... واااای حیف شده پس پولت
سودا_پوریا مدیر استارتر عضویت: 1396/09/11 تعداد پست: 100 از برند معتبر بزنی و پزشکت خوب باشه و مدل لبتم فشن نباشه ضرری نداره ترسیدم. راستششما انجام دادین؟
قیز عضویت: 1397/02/23 تعداد پست: 5908 ببین زود پاک کنم اگه دقت کنی لب بالام توده توده شده تازه این هفته ی دوم بود الان چن ناه گذشته حالت پ ... اون تاجای لبتو میگی توده ای شده ؟ دمپایی تا دیسین کَلّوزَ😛 آدام آداما بیدفعه دییر 💁 لایک الموندا 😯
golbahaar عضویت: 1396/07/05 تعداد پست: 6846 ترسیدم. راستش شما انجام دادین؟ نه عزیزم من انجام ندادم خودم
ملودی۶۷۷۰ عضویت: 1396/07/04 تعداد پست: 2981 واااای حیف شده پس پولت اره واقعا حالا پولم به درک لبم دیگه هیچ وقت مثل قبلش نمیشه اخه غدد سبابه رو نباید دستکاری کنی خطرناکه پشت آن کوه بلند سبزاریست پر از یاده خدا...ودر آن دشت کسی میخواند که خداهست دگر غصه چرا...خدا ناامیدم نکن لطفااا
سودا_پوریا مدیر استارتر عضویت: 1396/09/11 تعداد پست: 100 خو ناناسی الان مثه یه گلی که تازه از غنچه وا شده اوج قشنگی و نازی پولاتو پس انداز کن واسه بعده سی سا ... غنچهههه دلت خوشه هاااانقد مصیبت کشیدم. که پژمرده نشم. خوبه
ملودی۶۷۷۰ عضویت: 1396/07/04 تعداد پست: 2981 اون تاجای لبتو میگی توده ای شده ؟ نفهمیدم چی گفتی عزیزم پشت آن کوه بلند سبزاریست پر از یاده خدا...ودر آن دشت کسی میخواند که خداهست دگر غصه چرا...خدا ناامیدم نکن لطفااا
حلماوبهار عضویت: 1397/01/07 تعداد پست: 6491 چی بگن. والا اینم امشب یه نفر انداخت تو مغزم😂 اصلا اهل عمل اینا نیسام شدیدا هم ترسوام بزور اطرافی ... نه عزیزم اصلا این کارو نکن پشیمون میشی ..
سودا_پوریا مدیر استارتر عضویت: 1396/09/11 تعداد پست: 100 اره واقعا حالا پولم به درک لبم دیگه هیچ وقت مثل قبلش نمیشه اخه غدد سبابه رو نباید دستکاری کنی خطرناک ... عزیزمممم... شوهرمم مخالف بود چه خوب که مشورت کردم اینحا
golbahaar عضویت: 1396/07/05 تعداد پست: 6846 اره واقعا حالا پولم به درک لبم دیگه هیچ وقت مثل قبلش نمیشه اخه غدد سبابه رو نباید دستکاری کنی خطرناک ... عزیزم غدد سباسه نیستم اونا،اون گرانوله شدنهای ژل رو پزشکت با هیالورونیداز از بین میتونه ببره