2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر دو خوبی و بدی های خودشونو دارن اما من سزارینو به طبیعی ترجیح میدم

•—»ღ.· ™`·ღزنــــــــدگـــــــیــــــــ ســــــــــختـــــــــهــــــــ امــــــــا امــــــــیــــــــدؤارمــــــــ بـــــــهــــــــ خاطـــــــــر دختـــــــــرمــــــــ ســــــــــرد نــــــــشــــــــــمــــــــღ.· ™`ღ«—•
پرچم سزارین همیشه بالاست..... سزارینی ها     همه باااااااهم یکصدا سزارین سزارین سزارین س ...

موافقم

ولی الان انقد ک سخت میگیرن برا بچه اول ک من میترسم اقدام کنم حتی فقط بخاطر زایمان😣

احساس ميكنم اوناي كه خودشون طبيعي زاييدم درد كشيدن دلشون ميخواد بقيه هم درده طبيعي بكشن 😂هنوز زايما ...

دقیقا😣

ولی انقد سخت میگیرن انتخابی نداری انگار🤔

ی درصد فک کن برم دولتی تو شهر ما بچه اول تا دردو نکشی سز نمیکنن حالا چ دولتی چ خصوصی..شهر شما رو نم ...

نه من تهران زایمان کردم ۳میلیون دادم گفتم میخوام سز شم گفتن هرچی تو بخوای منم گفتم ایول...شخصی رو عشقه

سرت را بالا بگیر بانو توصاحب نورانی ترین سیاهی جهانی

من از سزارین میترسیدم چون تو فامیل دیدم یکی تو سزارین زده بودن مثانشو پاره کرده بودن و دوباره عمل شد و تا چند روز. بیمارستان بود و یکی از فامیلای شوهرمم به رودش اسیب زده بودن و بعد عمل درد شدید داشت و شکمش ورم خیلی زیاد که فهمیدن رودش و تو عمل ناکار کردن و دوباره عملش کردن بیچاره حتی نمیتونست بچشو شیر بده ولی طبیعی دیگه شکمو باز نمیکنن