2789
عنوان

مامی صدف

47 بازدید | 8 پست

خیلی خوشگله بچه ها

فقط نفهمیدم چرا هیت بهش میدن

من میترسم بینیم عمل کنم وگرنه میکردممم مثل اون میشدم خوشگل

خدایی خیلی ناز نازی هست مامانشم خوشگله

دلیل هیتشو میدونین ؟

اونی که چند ماه پیش دخترش به دنیا اومد؟

میگن الکی میگفته طلاق گرفتم بعد با پسره بوده یعنی شوهرش طلاق نگرفته و باهم بودت

حامی حیوانات..!! تو تاپیک های مربوط به حیوونا تگم کنید میام میخونم /مامان گربه /عشق هاپو عاشق فیلمای فانتزی و ادبیات کهن باشعور بودن آسیبی به کسی نمیرسونه باشعور باشیم

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

اونی که چند ماه پیش دخترش به دنیا اومد؟ میگن الکی میگفته طلاق گرفتم بعد با پسره بوده یعنی شوهرش طلاق ...

اره اونو میگم

اخه من رفتم دیدم که گذاشته بود برگه طلاق

حالا راست میگفت یا نه

اره اونو میگم اخه من رفتم دیدم که گذاشته بود برگه طلاق حالا راست میگفت یا نه

نمیدونم ولی یه مدت تو اینستا با شوهرش تو استوری همدیگرو دیس میکردن

و بعدش یهو همو فالو کردن و بنظر میاد که آشتی کرده و دیگه طلاق نگرفته و مسئله طلاقش هم بخاطر جمع کردن فالورا بوده

حامی حیوانات..!! تو تاپیک های مربوط به حیوونا تگم کنید میام میخونم /مامان گربه /عشق هاپو عاشق فیلمای فانتزی و ادبیات کهن باشعور بودن آسیبی به کسی نمیرسونه باشعور باشیم

نمیدونم ولی یه مدت تو اینستا با شوهرش تو استوری همدیگرو دیس میکردن و بعدش یهو همو فالو کردن و بنظر م ...

عه پشمام یعنی الان پس برگشتن بهم

ولی خدایی خوشگله و ناز

نمیدونم اخه این چه کاریه کرددده

عه پشمام یعنی الان پس برگشتن بهم ولی خدایی خوشگله و ناز نمیدونم اخه این چه کاریه کرددده

اره خوشگله ولی منم فکر میکنم بخاطر فالور بوده خیلی زود معروف شد