2777
2789
عنوان

کمکم کنید خستم

44 بازدید | 9 پست

خودم حال روحی خوبی ندارم ناامیدم، با شوهرم یه سری مشکلات رو میگذرونیم

این وسط هم خواهرشوهرمن هربار ما رو میبینه ، جلو دوست و آشنا یا تو خلوت تو این ۹ سال میگه ، من تورو برای داداشم گرفتما و داداشم حرف منو گوش کردا و حرفم رو زمین نزد و از این قبیل حرفا ، اخه مگه میشه هربار بگی

یه جوری مهربون هم میگه که مو لادرزش نمیره

ولی دیگه بعد از آخرین بار شوهرم از چشمم افتاد و حالم بد شده واقعا، حس تحقیر شدن دارم و خودمم باورم شده

توروخدا بگین که من اشتباه میکنم

خستم واقعا

البته از دست زبون و کارهای اینا روز خوش نداشتم ، بیماری اعصاب گرفتم ، تازه یکم بعد این همه سال آرامش دارم ( چون خودشون درگیر بچه هاشون بزرگ شدن و درگیر ازدواج اونا و اختلاف با داماد هستن ، بماند که بچه های خودشون میان دردول مادرشون رو به من میکنن و من باز رای مادرشون رو بهشون نمیدم) که اونم منو شوهرم به مشکلات خوردیم

خیلی طولانی شد ، دلم خیلی گرفته

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

الان سر چی با شوهرت اختلاف داری؟

سر حرفای خواهر شوهر لازم نیست شوهرت از چشمت بیوفته آخه کدوم احمقی با حرف خواهرش میره زن میگیره مطمعن باش شوهرت دوست داره

در مورد اسمم بگم .. قرار بود بشه دختر قوی ولی خب نشد ...امکان ویرایش هم نیست آنقدر سوال نپرسید و به اسمم نخندید ... البته بخندید من ثواب میکنم...😄😘

خداروشکر خواهر شوهر ندارم چون آدم زبون درازی هستم

من سه تا دارم

پدرمو دراوردن تا به اینجا رسیدیم

شوهرم زبون نداره منم

میگه انتخابم برای داداشم همین آروم بودنو بی زبون بودنه

سر مسایل مالی و عاطفی اینجور چرتا و پرتا هم میره رو مخم

منم همین مسائل رو دارم ولی من از شما بدبخت ترم چون هنوز تو عقدم . خداروشکر کن خونه خودتی . اینجور چیزا رو میشه حل کرد مثلا خودت برو سرکار . یا یه کاری تو خونه انجام بده به شوهرت بگو میخوام کنار هم تلاش کنیم تا همه چیز اوکی شه . منم مثل تو الان عصبی شدم ار دست خانواده همسرم. ولی چه میشه کرد بابد توکل به خدا کرد تا یه روزی برم خونه خودم ببینم چی میشه . به همسرت محبت کن

در مورد اسمم بگم .. قرار بود بشه دختر قوی ولی خب نشد ...امکان ویرایش هم نیست آنقدر سوال نپرسید و به اسمم نخندید ... البته بخندید من ثواب میکنم...😄😘

منم همین مسائل رو دارم ولی من از شما بدبخت ترم چون هنوز تو عقدم . خداروشکر کن خونه خودتی . اینجور چی ...

من وحشتناک رو گذروندم اگه یه اختلاف نظر کوچیک پیش میومد با مادرهمسرم یهو هر سه تا هجوم میاوردن و تلفن پشت تلفن ، واقعیت اینقدر خطرناکن که هیج وقت نمیخام قطع رابطه کنم و واقعا میترسم

خودشون نه تنها با خوانواده شوهر بلکه با کل فامیلای شوهراشون قطع ارتباطن و همه تو تحقیق بهمون هشدار دادن