2777
2789

من اگه ۱۶۴ بودم هیچی از خدا نمیخواستم😅😁

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

١٥٠رو نميدونم

ولي من قدم ١٦٠ توو خانوادمون از هم كوتوله ترم حتي از خواهر كوچيكم😐😐

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

چی بگم بستگی داره‌ خودت چه احساسی داری.... البته با میانگین قدی ایران نه کوتاه نیستی متوسطی تقریبا. ...

لوس دو متري      

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
چرا میشه با نرمش های کششی به استخوان کاری نداره دیگه مفاصله

من نرمش کردم کلی

امپول رشدم زدم

کاری نبود بکنم دیگه

متاسفانه چون بلوغم زود بود رشد قدم خیلی کم شد

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
لوس دو متري        

😀😀😀باور کن....یه دوست دارم  قدش ۱۸۵هستش....بعد بهمون سپرده به همه بگیم ۱۸۰به خاستگاراشم میگه ۱۷۹...که ۱۸۰زیاد تو چش نخوره 😀😀😂😂😂 همیشه هم میگه میدونم من مرد زندگی میشم ...

من نرمش کردم کلی امپول رشدم زدم کاری نبود بکنم دیگه متاسفانه چون بلوغم زود بود رشد قدم خیلی کم شد

الان منظورمه

نرمش هایی که خودتونو اویزون میکتید. و. یه سری چیزای دیگه

مفاصل مهره های کمر در حد نهایت ۲ یا ۳ سانت

مغز تنها چیزی ست که با شستشو کثیف تر میشود