2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

مزایای شما اینه که همییییشه کم سن‌میزنی😉 برعکس قدبلندا که همیشه بیشتر از سنشون میزنن معمولا

دقیقا..اه

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

مزایای شما اینه که همییییشه کم سن‌میزنی😉 برعکس قدبلندا که همیشه بیشتر از سنشون میزنن معمولا

اوه اوه، الان ميريزن سرت كه بخاطر دلداري دادن به يكي، كوبيدي تو سر ما قد بلندا

اما منم نظرم اينه كه قد خانوما نبايد زياد بلند باشه، بين ١٦٠ تا١٦٥ عاليه،،، زن بايد بغلي باشه، يعني تو بغل جا بشه

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.

اگه استخون بندیت ریز باشه کوتاهی به چشم نمیاد

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
البته من 20 سالمه و قدم تو همسن و سالام معمولیه ولی خب کوتاهه😰😰😰😰

عزیزم من شنیدم بعد بیست سال هم تا دو سه سال ممکنه تا حدودی رشد کنه با ورزش و تغذیه . نمیدونم چقدر صحت داره

اون که آره اتفاقا خیلی خوش حالم ریزه میزه ام همسرم خیلی دوس داره مادرشوهرمم همش میگه چه دستای ظریف و کوچولویی داری شوهرم میگه این جوری تو بغلم جا میشی ولی خب زنا رو دیدین سر هرچیزی حساس ان

بی خیال باوووو

بختت بلندباشه...مامانم اینوهمیشه میگه.

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

اوه اوه، الان ميريزن سرت كه بخاطر دلداري دادن به يكي، كوبيدي تو سر ما قد بلندا اما منم نظرم اينه كه ...

اره بین ۱۶۰ تا۱۶۵ 

ولی زیراون کوتاهه واقعاهم کوتاهه 

من همیشه دوس داشتم یه ۷ ۸ سانت بلتدتربودم

چی بگم بستگی داره‌ خودت چه احساسی داری....

البته با میانگین قدی ایران نه کوتاه نیستی متوسطی تقریبا....

اما مهم اینه که خودت چی احساس میکنی....منم ۱۵۷ام.... ولی همیشه خدارو شکر میکنم که قدم اینجوریه....چون هرکفشی تو هر سانتی بخوام میپوشم هم لباس کوتاه بهم میاد هم لباس بلند...

هم زیاد کمر درد نمیگیرم هم خودتو لوس کنی بهت میاد 😀😀😀فک کن لوس دو متری اصلا تو مغز ادم نمیگنجه 😀😀😀 

من اصلا یادم نمیاد یه بار ناراحت شده باشم از قدم....تازه خانواده ی ما دخترا همه قد بلندن...و فقط من و خاله کوچیکم قدمون کوتاه تره....اما چی میگن عزیز دوردونه ی فامیل ما دوتاییم...😀😀

خوش باش بابا...مهم احساس رضایته خودته ول کن کی میگه کوتاهی و اینارو