2777
2789
عنوان

کسی تیک داشته

59 بازدید | 10 پست

تیک یا سندروم تورت داشته کسی؟

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

اره سعی کن تکون نخوری و تمرکزت رو بدنت باشه ی تایمی از روز رو ک تکون نخوریغذاهای گرم هم بخور سردی رو ...

دخترم تیک چشم داره وقتایی که استرس داره اینطور میشه

وقتی بهش مییم که این مواردو رعایت کنه حساس میشه بدتر میشه

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام اگر بچه تون داره روانشناس ببرید اضطراب درمان بشه

قارچ ماکارونی ممنتوعه

فسنجون نبم بادام هفته ای یکی دوبار بدید

عطر گل نرگس به بالشش بزتید

شربت زعفران خوبه

بروش نیارید کلا.بلید نادیده بگیرید

دخترم تیک چشم داره وقتایی که استرس داره اینطور میشه وقتی بهش مییم که این مواردو رعایت کنه حساس میشه ...

خب ن اگه بالغ نیست با تیک دست خودش نیست ن اصلا حساس نشه

مغزش رو گرم کنید

چیزی نیست رفع میشه استرس رو ازش دور کنید محیط ارامشبخش تو خونه داشته باشه سرش گرم باشه گرم ی کاری

نمازش رو بخونه ذکر خیلی کمک میکنه مخصوصا لاحول و لاقوت الا بالله و ایت الکرسی

شیره جات بخوره فست فود کم بخوره

سلام اگر بچه تون داره روانشناس ببرید اضطراب درمان بشهقارچ ماکارونی ممنتوعهفسنجون نبم بادام هفته ای ...

این استرس و اضطراب لعنتی تو زندگیامون عجین شده

مثلا میگه بریم بیرون میگیم خسته این نمیشه ناراحت میشه تیک میزنه

اخه دیگه چرا با کوچکترین ناراحتی اینطور میشی

خب ن اگه بالغ نیست با تیک دست خودش نیست ن اصلا حساس نشهمغزش رو گرم کنید چیزی نیست رفع میشه استرس رو ...

ممنونم سعی میکنم اینکارا رو انجام بدم ولی خوب واقعا نمیشه همیشه بالاترین سطح ارامشو تو خونه فراهم کنیم

اره سعی کن تکون نخوری و تمرکزت رو بدنت باشه ی تایمی از روز رو ک تکون نخوریغذاهای گرم هم بخور سردی رو ...

ببخشید کسی اطرافتون هست اینجور باشه؟درمان شد یا فقط کنترل شد؟

ممنونم سعی میکنم اینکارا رو انجام بدم ولی خوب واقعا نمیشه همیشه بالاترین سطح ارامشو تو خونه فراهم کن ...

سردی مغز

حتی در بهتریم شرایط ادمو اذیت میکمه برعکس کسی گ مغزش گرمه دیدید حتی مشکلیم پیش بیاد باز خونسرده

این استرس و اضطراب لعنتی تو زندگیامون عجین شده مثلا میگه بریم بیرون میگیم خسته این نمیشه ناراحت میشه ...

ببین دختر منم کلاس دومه.

از پارسال گرفت.

احتمالا ایترس،شدیدی داره زندگیتون

من متاسفانه خیلی کمالگرا هستم

خودتون باید مدیریت کنید.رژیم روهم که گفتم رعایت کنید.بهتر میشن

معمولا تا سن بلوغ هست بعدش بهتر میشن

اگر تونستید ورزشی هم ثبت نامش کنید