2789
عنوان

ترمیم معدل

64 بازدید | 15 پست

چیشد ثبت نامش ؟ ثبت نام کرده کسی ؟

تو سیاه زمستون با ی چمدون وسط خیابون آواره بودم جارو زدم جیبمو یه قهوه خریدم تا با گرماش دستامو گرم نگهدارم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ترمیم معدل مگه با امتحانات نهایی یکی نیست برنامش؟الان بالای برگه نوشته ترمیم معدل و ایجاد سوابق

برنامه امتحانی یکیه ولی ما باید ثبت نام کنیم از سایت مای مدیو هنوز باز نشده

تو سیاه زمستون با ی چمدون وسط خیابون آواره بودم جارو زدم جیبمو یه قهوه خریدم تا با گرماش دستامو گرم نگهدارم 
برنامه امتحانی یکیه ولی ما باید ثبت نام کنیم از سایت مای مدیو هنوز باز نشده

یعنی ممکنه شروع بشه امتحانات و ثبت نام تاریخش بگذره؟وااای چرا اینجوری

دیگه لازم نیست بریم اموزش پرورش ،برای ثبت نام،درسته؟همون مای مدیو کافیه؟🙏🏻

ممنونم از راهنماییت🙏🏻

و یک سوال دیگه:

اگر دیپلم غیر مرتبط داشته باشیم نظام قدیم،

باید کل دروس یازدهم و دوازدهم و امتحان بدیم زمان ایجاد سوابق، درسته؟

ببخشید انقدر سوال پرسیدم

ممنونم

ما به او محتاج بودیم//او به ما مشتاق بود...

یعنی ممکنه شروع بشه امتحانات و ثبت نام تاریخش بگذره؟وااای چرا اینجوری دیگه لازم نیست بریم اموزش پرور ...

نه حتما قبل شروع امتحانات سایت رو باز میکنن ثبت نام میکنیم قبل امتحانا هم کارت ورود به جلسه باید بگیریم از همون سایت بری کافینت برات انجام میدن

برای امسال نه امسال فقط دوازدهم درس های رشته ای که میخوای کنکور بدی فقط یک فرقی با ما داری زمین شناسی امتحان میدی ولی ما سلامت و هویت داریم شما ندارید تو برنامه دوازدهم زمین شناسی هست مشخص کرده برای نظام قدیمی هاست

یعنی ممکنه شروع بشه امتحانات و ثبت نام تاریخش بگذره؟وااای چرا اینجوری دیگه لازم نیست بریم اموزش پرور ...

برای سال بعد یعنی 406 بستگی داره اگه یازدهم مثل امسال مثبت بشه که فقط دوازدهم اگه مثبت نشه 6 تا درس یازدهم و کل دوازدهم

نه حتما قبل شروع امتحانات سایت رو باز میکنن ثبت نام میکنیم قبل امتحانا هم کارت ورود به جلسه باید بگی ...

ممنونم عزیزم🙏🏻❤️

من تجربی قدیم بودم

میخوام انسانی شرکت کنم،یعنی یازدهم لازم نیست؟چون کلا تغییر رشته ست میپرسم

البته امسال نمیرسم ،سال آینده،ولی اصلا اطلاعات ندارم همش درحال زیر و رو کردن سایتها و اینا هستم

مدرسه بزرگسال هم رفتم فقط بهم گفتن باید همین مای مدیو ثبت نام کنی و همزمان با امتحانات نهایی و ...

برای سال بعد یعنی 406 بستگی داره اگه یازدهم مثل امسال مثبت بشه که فقط دوازدهم اگه مثبت نشه 6 تا درس ...

حتی من که تغییر رشته کنکور دادم؟

چون دیپلمم تجربی قدیم

کنکور انسانی میخوام بدم

ممنونم عزیزم🙏🏻❤️من تجربی قدیم بودممیخوام انسانی شرکت کنم،یعنی یازدهم لازم نیست؟چون کلا تغییر رشته ...

پس زمین شناسی لازم نیست سال بعد اگه یازدهم مثبت نشه 6 تا درس باید امتحان بدی

خواهش میکنم عزیزم

۶ درس عمومی انسانی درسته؟

همین 6 تا که تو برنامه یازدهم امسال نهایی هست فکر کنم 4تا عمومی 2 تا تخصصی باشه