2777
2789
عنوان

بی عدالتی دنیا😔

25 بازدید | 6 پست

چرا واقعا مردایی ک میبینن ی زن شوهرش فوت شده پیشش خیلی زنشونو تحویل میگیرن؟ در حالیکه قبلا کلا ی مدل دیگه بودن...چیو میخوان ثابت کنن؟ ک تو پشت و پناهت رفته یاور نداری من پشت و پناه زنمم؟؟خیلی دلم پیش مامانمه از این سبک ادما هم زیاد دورمون داریم مامانم کم غصه بابامو داره با این چیزا بیشتر اذیت میشه😭

عقده ای هستن حالا شمافوت کرده مامثلا یکبار شوهرمون نباشه بریم خونه پدرشوهر بعد جاری و برادرشوهر رفتارای مسخره در میارن نمیدونم چرا . من میگم عقده ای ان

ولشون کن بابا

متاهلم،درخواست ندین👈🏻جهنم واقعی فرسنگ ها فاصله بین کسیه که بخاطرش اومدی به این دنیا و قرار بوده بشی، با کسی که الان هستی😔😔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شماخودتوعصه دارمادرنکن

اونوقت غصه خوردن عادتت میشه

امرورروزتکمیل وکمال من است ومن برای روزی چنین عالی وتمام عیارشکرگزارم.امروزمعجزه از پس معجزه برای من خواهدامدوشگفتیهالحظه ای بازنخواهند ایستاد.

عقده ای هستن حالا شمافوت کرده مامثلا یکبار شوهرمون نباشه بریم خونه پدرشوهر بعد جاری و برادرشوهر رفتا ...

متاسفم واسشون باید قید اینجثر ادمای عقده ای رو زد

شماخودتوعصه دارمادرنکناونوقت غصه خوردن عادتت میشه

😔😔اخه نمیتونم مامانم خیلی تنهاس تنها دخترش منم دلم میسوزه واسش دلم واسه بابام تنگ شده دو طرفه تحت فشارم 😭

😔😔اخه نمیتونم مامانم خیلی تنهاس تنها دخترش منم دلم میسوزه واسش دلم واسه بابام تنگ شده دو طرفه تحت ...

خدابه دلت آرامش عطافرمایدالهی آمین

امرورروزتکمیل وکمال من است ومن برای روزی چنین عالی وتمام عیارشکرگزارم.امروزمعجزه از پس معجزه برای من خواهدامدوشگفتیهالحظه ای بازنخواهند ایستاد.