2789
عنوان

نامزد مذهبی

74 بازدید | 11 پست

من نامزدم تقریبا مذهبیه اهل مسجد و هییت هست ولی برخلاف چیزایی که تو اینستا دیدم که میگن بد اخلاق و ادمو محدود میکنه خیلیلییییییییییییی مهربونه خیلی خیلی هرچی بگم به حرفم گوش میکنه اخلاقیاتش خیلی خوبه خواستم بدونم نامزد من اینجوریه ب=یا همه پسرای مذهبی سر به زیر و مهربونن ولی خب منم محجبه و مذهبی هستم

اصالت نشان میدهد..!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نمیدونم

امیدوارم خوشبخت ترین باشی

من که یه مذهبی یه بار به تورم خورد هنوز افسرده گیر دادناشم کلا بی خیال پسرا شدم

دمیون گرررر🐈🐱. میتونی بگی گرررر؟- چی؟- گرررررر🐯

اخلاق و ذات که ربطی به مذهب نداره

نمیشه تعمیم داد بگی هر کی مذهبیه آدم خوبیه و برعکسش هم صدق میکنه

|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•|

ببین واقعا همشون اونطوری نیستن از دور اونطوری به نظر میان وگرنه خیلی از پسرای هول که فقط احساسات دخترو ب بازی میگیرن و برای بدنش میرن تو رابطه بهترن

هیچ وقت زن ها را دست کم نگیرید🤚تنها موجوداتی👸 هستندکه بچه 🤱را تبدیل به مرد🤵و مرد🧔 را تبدیل به بچه 👶می کنند

هرکسی یه اخلاقی داره خیلیم ربطی به مذهبی بودن و نبودن نداره. تنها چیزی که ممکنه مذهب روش تاثیر بذاره این که پسر های مذهبی معمولا خودشون رو سرپرست خانم میدونن و خیلی وقتا ب جاش تصمیم میگیرن. بحث مهربون بودن ربط به ژنتیک و نحوه تربیت طرف داره

مردایی که واقعا مذهبی هستن نه فقط ادا و نمایش و شواف باشن . اگر حقیقتا مذهبی و معتقد باشن فوق العاده خوش اخلاقن چون احترام به حریم خانواده رو جزیی از اصول اعتقادیشون میدونن و این که با چشم باز همسرشون رو انتخاب میکنن و تمام توجه و محبتشون رو فقط به اون دارن .

شما هم بدون از همین اول کار تعریف همسرتو هیچ جا برای هیچ کس نکن نه مجازی نه واقعی . این چیزا به چشم و نظر نزدیکه

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚