2777
2789
عنوان

نامزد مذهبی

118 بازدید | 11 پست

من نامزدم تقریبا مذهبیه اهل مسجد و هییت هست ولی برخلاف چیزایی که تو اینستا دیدم که میگن بد اخلاق و ادمو محدود میکنه خیلیلییییییییییییی مهربونه خیلی خیلی هرچی بگم به حرفم گوش میکنه اخلاقیاتش خیلی خوبه خواستم بدونم نامزد من اینجوریه ب=یا همه پسرای مذهبی سر به زیر و مهربونن ولی خب منم محجبه و مذهبی هستم

اصالت نشان میدهد..!

همه جور ادمي با همه مذهب و سطح اعتقادي هست.

ولي اينكه تو سوشال مديا ميان بدگويي مذهبي هارو ميكنن حرف مفته. باور نكن

خوشبخت بشي عزيزم

سوال شرعي داري زنگ بزن حرم امام رضا(ع). ٠٥١٣٢٠٢٠. اسلام به ذات خود ندارد عيبي،هر عيب كه هست از مسلماني ماست.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نمیدونم

امیدوارم خوشبخت ترین باشی

من که یه مذهبی یه بار به تورم خورد هنوز افسرده گیر دادناشم کلا بی خیال پسرا شدم

دمیون گرررر🐈🐱. میتونی بگی گرررر؟- چی؟- گرررررر🐯

اخلاق و ذات که ربطی به مذهب نداره

نمیشه تعمیم داد بگی هر کی مذهبیه آدم خوبیه و برعکسش هم صدق میکنه

|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•|

ببین واقعا همشون اونطوری نیستن از دور اونطوری به نظر میان وگرنه خیلی از پسرای هول که فقط احساسات دخترو ب بازی میگیرن و برای بدنش میرن تو رابطه بهترن

هیچ وقت زن ها را دست کم نگیرید🤚تنها موجوداتی👸 هستندکه بچه 🤱را تبدیل به مرد🤵و مرد🧔 را تبدیل به بچه 👶می کنند

هرکسی یه اخلاقی داره خیلیم ربطی به مذهبی بودن و نبودن نداره. تنها چیزی که ممکنه مذهب روش تاثیر بذاره این که پسر های مذهبی معمولا خودشون رو سرپرست خانم میدونن و خیلی وقتا ب جاش تصمیم میگیرن. بحث مهربون بودن ربط به ژنتیک و نحوه تربیت طرف داره

مردایی که واقعا مذهبی هستن نه فقط ادا و نمایش و شواف باشن . اگر حقیقتا مذهبی و معتقد باشن فوق العاده خوش اخلاقن چون احترام به حریم خانواده رو جزیی از اصول اعتقادیشون میدونن و این که با چشم باز همسرشون رو انتخاب میکنن و تمام توجه و محبتشون رو فقط به اون دارن .

شما هم بدون از همین اول کار تعریف همسرتو هیچ جا برای هیچ کس نکن نه مجازی نه واقعی . این چیزا به چشم و نظر نزدیکه

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚