2789
سلام موهای کاشته شده چقدر طول کشید رشد کنن..منم کاشت انجام دادم نزدیک دو ماهه

خانومید؟خانوم ها رو نمیدونم چون یک سری ها میگن برا خانوم ها جواب نیست ولی تا چهار ماه اول اعصاب آدمو خورد میکنه و پدر آدمو درمیاره ولی بعد ۵ماه و نصفی میگی دمم گرم عجب کاری کردم کاش زودتر میکردم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خانومید؟خانوم ها رو نمیدونم چون یک سری ها میگن برا خانوم ها جواب نیست ولی تا چهار ماه اول اعصاب آدمو ...

آره خانمم برا من ارثی بود ریزشم پس فک نکنم مشکلی پیش بیاد..اره الان واقعن اعصاب خرابیه همشومیگم کاش زودتر بگذره تا نتیجه معلوم بشه..جلوی سرتون وقتی موهای کاشته شده خواستن رشد کنن خارش داشتید؟

آره خانمم برا من ارثی بود ریزشم پس فک نکنم مشکلی پیش بیاد..اره الان واقعن اعصاب خرابیه همشومیگم کاش ...

نه برا هر کی فرق داره البته برا من که بار اول تا دربیاد دیوونم کرد و اشکم رو دراورد البته دفعه دومم همینه

ن پاک کردم عکسا رو ولی گوگل خوندم وقتی جلو سر بعد از ترمیم نهایی یکی دوماهه خارش داشته باشه ینی اون ...

یه دقیقه یکی بگیر بفرست بگم مزو بزنی یا پی آرپی یا هیر فیلر و به نظرم چه مکملی بخوری تاثیر بیشتری رو قوی شدن داره