عسلللی مدیر استارتر عضویت: 1397/02/28 تعداد پست: 733 عنوان لطفابیاید 80 بازدید | 2 پست امشب این ذکر روحتمابگید،الهم العن قتل امیرالمؤمنین،حاجت رواشید صلوات،هرکی ذکروگفت لایک کنه،دعاگوتونم من خیلی درسها توزندگیم تجربه کردم خیلی زیاد اکثرا تلخ بودن ولی خدای مهربونم هیچ وقت تنهام نذاشته همیشه هواموداشته عشق اولم خداست یارویاورمه،عشق بعدیم مادرمه منوبه دنیااورد تاباعشق سومم اشناشم همسرمممم وعشق اخرم دخترمه این عشق روخداجونم هیچ وقت فراموش نمیکنم وازامانتت خوب مراقبت میکنم حالا یه صلوات برادخترم میفرستی 1397/03/14 | 02:01 20 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مادر۱۲۰۹ عضویت: 1396/10/16 تعداد پست: 6568 استغفارهم بکنین استغفرالله ربی و اتوب الیه منو هم یادتون نره😁 خداجووونم شکرت بخاطر معجزه زندگیم دختر نازم❤🧚🏻♀️🤲اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم😍
عسلللی مدیر استارتر عضویت: 1397/02/28 تعداد پست: 733 الان سوال برام پیش اومده که ایا اهل تسنن هم عزاداری میکنن؟اگه کسی میدونه یااینکه سنیه واین تاپیکو دید لطفا جواب بده من خیلی درسها توزندگیم تجربه کردم خیلی زیاد اکثرا تلخ بودن ولی خدای مهربونم هیچ وقت تنهام نذاشته همیشه هواموداشته عشق اولم خداست یارویاورمه،عشق بعدیم مادرمه منوبه دنیااورد تاباعشق سومم اشناشم همسرمممم وعشق اخرم دخترمه این عشق روخداجونم هیچ وقت فراموش نمیکنم وازامانتت خوب مراقبت میکنم حالا یه صلوات برادخترم میفرستی