2777
2789
عنوان

ریاضی منو کشت

58 بازدید | 29 پست

امروز بعد ۳ روز استراحت رفتم ریاضی حل کنم هر سوالی رو حل می کردم اشتباه میشد گفتم اشکال نداره دوباره حل کن آخرش گریم گرفت ۱۷ روز دیگه هم آزمون ورودی دارم کتاب رو بلدم تا حدودی این کتاب کار ۳۱ استان مخصوص ریاضی هست اونو کلا نتونستم

شما ریاصی رو چجوری میخوندید چیکار کنم فول شمش

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببین عادیه اشتباه حل کنی، تو وقتی تمرین میکنی میخوای ک ببینی چقد بلدی، وقتی اشتباه میزنی واسه خودت بنویس که چرا اشتباه زدی دلیلش هرچی ک بود بنویس، کم کم راه میوفتی

(زمانی که پستی رو در تاپیکی به اشتراک میزارم صرفا با استاترم، نیازی نیست کاربرهای رهگذر نطر منو نقد کنن)

خب الان چجوری تقویت شم

فقط تمرین تمزین تمرین، من خودم دوسال اشتباه تورو انجام دادم امسال اومدم ی دفتر مخصوص نکته هام خریدم و تو اون هرسوالی اشتباه مینوشتم دلیلش رو مینوشتم، تزکیبی سوال حل میکردم مثلا ی سوال از فصل یک ی سوال از فصل دو

مینویسم ک صفحه چنده و کدوم سوال بعد نوشتنش تیک میزنم چون این بهم انرژی. میده

(زمانی که پستی رو در تاپیکی به اشتراک میزارم صرفا با استاترم، نیازی نیست کاربرهای رهگذر نطر منو نقد کنن)

ببین عادیه اشتباه حل کنی، تو وقتی تمرین میکنی میخوای ک ببینی چقد بلدی، وقتی اشتباه میزنی واسه خودت ب ...

میشه گفت برای ۴ باره دارم حل میکنم اما باز هم هیچی به هیچی نکته هم نوشتم باز هم هیچی

میشه گفت برای ۴ باره دارم حل میکنم اما باز هم هیچی به هیچی نکته هم نوشتم باز هم هیچی

اشکال نداره بیشتر حل کن انقد حل کن تا بفهمی

پایه چندمی شما؟

دارم میرم دهم امسال آزمون دارم

ععع همسن منی ک، همین کارایی ک گفتم رو انجام بده

چند ساعت در روز براش وقت بذارم

هرچقدر ک دلت میخواد، من روزایی ک میخواستم بقیه درسارو هم بخونم حتما دو ساعت رو میزاشتم اونم فقط حل تمرین، اگرم میدیدم کم تمرین حل کردم تایم ریاضی رو بیشتر میکردم

ازین دید نگا کن ک کسایی ک ریاضی رو میفهمن کلا ادمای موفق ترین توی هر زمینه(دبیر ریاضیم شنیدم)