2777
2789
عنوان

شوهر ولگرد من

380 بازدید | 48 پست

از رفیقاش سیرمونی نداره! ساعت۵ صبح میره و عصر کارش تموم میشه! ولی هرشب هرشب میره پیش رفیقاش ب بهونه ی هیعت میرن پسرونه گردش و تفریح و منم همش تو خونه تنهام!

یبار خونه ی مادرم ک فاقلش با ما دو ساعته ناراحت شدم از چیزی بهش گفتم دیگه نمیبرتم!

همش خونه ام بچه ام ندارم!

هیچ دوست و آشنایی هم ندارم تو اینجا غریبم!

شوهرم هرروز. ی داستان برای گردشاش داره! واقعا داره زندگی بهش خوش میگذره!

فقط این منم ک با دیوار حرف میزنم! افسردگی گرفتم!ی رفیق ندارم

استخرش بجاس، تفریحی بجاس، پا کش بجاس، دیشب ساعت ۲ اومد خونه بهش گفتم خسته ای گفت اره رفت خابید! صبح زود باید بره سرکار دلم میسوزه من اذیتش نمیکنم! یبار نگفتم منم ببر بیرون یا زود بیا منم آدمم!

ی مسافرت منو برد هفته ی قبل خودش کار داشت فقط من تو ماشین بودم کاراشوکرد منو برگردوند خونه! باز شد روز از نو!

رفیقاش خیلی خرپولن و زنم ندارن! اینم غاطی اونا صبح تاشب عشق میکنه! هیچ چیزی مالی و اینا کم نداریم بلاخره میگذرونم! ولی. خرسای ک دعواش میکنم عین خیالش نیس ی روز رود میاد باز فرداش ۲-۳ صبح میادش ! این فوتبالمان ک شروع شده دیگه ب بهونش اصلا نمیاد

چکار کنم؟ درس عبرت بشه براش

من متعهد و متعلق به قلب همسرمم پس توی آقا اگر بمن درخاست دوستی بدی! خیلی بی شرفی مرتیکه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

امروز آبگرمکنمون ترکید! هم برق منو گرفت و هم کل تراس پر اب شد! بهش زنگ زدم گفت خوب میگیم یکی میاد مهم نیس! من هم کولرو خاموش کردم هم کنترو کشیدم هم تو گرما و بی برقی نشستم! اون هنوز نیومده بهش زنگم زدم گفت فوتبال چرا نمیفهمی. بمن چ ترکیده! ب جهنم مگه من تعمیرگاهم!

تازه تراسمون ی دبه ی بزرگ گازوعیل داشتیم آتیش تا دم درش رسیده بود من دستمو کشیدم روش آوردمش تو. دستم سوخته

من متعهد و متعلق به قلب همسرمم پس توی آقا اگر بمن درخاست دوستی بدی! خیلی بی شرفی مرتیکه

خدا نگم چیکارت کنه بااین عنوانت یه چیز دیگه خوندم با چشای کورم

اگر همه تنهات گذاشتن، مطمئن باش من کنارتم. اگر همه فقط موقع خوشی پیشت بودن، مطمئن باش من موقع غم‌ت باهات شریک میشم. اگر همه بهت بی‌توجهی کردن، مطمئن باش من اندازه ی همشون بهت توجه میکنم. اگر همه سعی کردن از پشت بهت خنجر بزنن، مطمئن باش پشتت وایمیستم تا تو اذیت نشیو مرحم زخمات میشم. اگر همه اومدن و رفتن، مطمئن باش تا جون دارم پیشتم. پس اگر همه از دوست داشتنت دست کشیدن، من تنها کسی هستم که تا پای گور عاشقت میمونم.همسر عزیزتر از جانم

شوهر سابق منم دقیقااااا همین بود ولگرد ب تمام معنا عیاش عیاش اصلا فکر نمیکرد بگه زنم خونس ولش کردم تنها دلش میگیره اینم زنه احساس داره باید ببرمش بیرون حال و هواش عوض شه همیشه سره این مسئله بحث و کتک کاری داشتیم

بگو نمیتونم زندگی کنم اینجوری میخام جدا شم توراحت به خوش گذرونی هات برسی

ترس نداشته باش سعی کن اون ازت برسه

برو خونه بابات قهر کن جوابشو نده بگو تا این رفتاراتوجمع نکنی نمیخام این زندگی و

اگه دوستی داری توام باهاش وقت بگذرون

وقتی شوهرت میاد خونه برو بیرون بگو دارم میرم گردش با دوستام

یا با خانوادت اصن برو خونه مامانت بمون ولی این راهکارهایی ک دادم انجام دادنش درست نیست اما احتمال اینکه جواب بده زیاده

از این منظر ک نباید خونه رو ترک کنی و تنهاش بزاری شاید رفیقاشو بیاره

و اینکه بگو زفیقاشو میشناسی؟چجور آدمایین؟

🍀از پاهاییکه نمیتوانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که میخواستند در پیری توبه کنند...🍀

اگه دوستی داری توام باهاش وقت بگذرونوقتی شوهرت میاد خونه برو بیرون بگو دارم میرم گردش با دوستامیا با ...

پسرای خوبین زن باز نیستن! ولی همشون جدا شدن

اسم اینم میزاریدشوهر...کدوم کاراش ب شریک زندگیت میخوره؟؟

بعدازسالهاخدمت ب بچه های عزیز میهنم .وسرنوشتی ک تنهایی رونصیب من کرد..خداروشاکرم ورضایم ب رضایش..توکارمشاوره ومشکلات زندگی مشترک تجربه های دارم ک اگرمنولایق بدونید حاضرم ب همه راهکاربدم

توهم برو خونه پدرت تا ادب بشه

من که اینکارو میکردم عین خیالش نبود تو نبودم باز پیش رفیقاش بود فقط کسی براش غذا درست نمیذاشت میومد دنبالم ولی باز جنگامو شروع میشد گاهی شبا ازبس دلم میگرف خابم نمیبرد فقط گریه میکردم و دعا میکردم که خدا اینو سربه راه کن ولی نشد