nafassspl مدیر استارتر عضویت: 1404/12/02 تعداد پست: 396 عنوان ویپاد 52 بازدید | 6 پست الان ویپاد وام میده؟ امروز | 00:36 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شاهزادهجذاب عضویت: 1402/09/06 تعداد پست: 4109 اره میده ولی به سختیمن الان دوماهه وام قبلیو تسویه کردم .حسابمم ۱ماهه پول هس.کارکردم باهاش..ولی فقط ۱م رو میتونم فعلا وردارم...من وام ۴میلیونی هستم ولی همه ش بهونه میگیره نمیده
nafassspl مدیر استارتر عضویت: 1404/12/02 تعداد پست: 396 اره میده ولی به سختیمن الان دوماهه وام قبلیو تسویه کردم .حسابمم ۱ماهه پول هس.کارکردم باهاش..ولی فقط ... عههه🥲چقدر پول باید تو حساب باشه؟
شاهزادهجذاب عضویت: 1402/09/06 تعداد پست: 4109 عههه🥲چقدر پول باید تو حساب باشه؟ جدیدا اینجوری شده .قبلا راحت وام میدادمن اول ۲۰۰هزارداشتم..الان ۳..۴ م دارم بازم نمیده خیلی گیرمیده
nafassspl مدیر استارتر عضویت: 1404/12/02 تعداد پست: 396 جدیدا اینجوری شده .قبلا راحت وام میدادمن اول ۲۰۰هزارداشتم..الان ۳..۴ م دارم بازم نمیده خیلی گیرمیده ووو شانس منننالان برنامش نصب کردم ولی چیزی ازش بلد نیستم باید کدوم قسمت ببینم میتونم چقدر وام بگیرم؟
شاهزادهجذاب عضویت: 1402/09/06 تعداد پست: 4109 ووو شانس منننالان برنامش نصب کردم ولی چیزی ازش بلد نیستم باید کدوم قسمت ببینم میتونم چقدر وام بگیرم؟ قسمت تسهیلات رو بزن.بایدسکه هم به اندازه کافی داشته باشی .هر۱۰۰هزار یک سکه میده..تسهیلات پشتوانه ۱م تا۴۰م هس..۱م رو میده ولی پله های بعدیش کمی سخت کردن