2789
عنوان

راهنمایی

1 بازدید | 6 پست

امشب شوهرم بعد ۱۵روز،از،کار برگشت از،ایام جنگ ب اینور بیکار بود تازه رفته بود سر کار

خانواده ش اصلا به ما اهمیت نمیدن چون شوهرم ب شدت دهن بین و بچه ننه س این مدت بیکاری خیلی دست خالی کشیدیم و خانواده ش هرشب دور همی مهمونی مارو ادم حساب نکردن امروز به من گفت کرایه رو از،دوستم گرفتم اومدم حقوق ندادن پاش نرسیده خونه مامانش زنگ زد ۳۰کیلو شیر بخر برا نذری من برادر زاده ش زنگ زد یک ملیون پول بده نذر من طبلام درست کنم بهشون گفت قرض میکنم میدم منم عصبی شدم گفتم ما خیلی دست خالی کشیدیم کجا بودن الان تا اومدی یاد ما افتادن عصبی شد لباسش پاره کرد منم زد چکار کنم

کلی کتکم زد خسته شدم دیگه نا ندارم دوست ندارم تحمل کنم این زندگی رو بچه هامم برا خودش بخدا هیچی نداشت بعد ازدواج دوتا خونه صاحبه پژو پارس ی تیکه زمین همش من تو این ۱۷سال کمکش،کردم براش جمع کردم الان یهو دور برداشته انقدر زد صورتم ک درد میکنه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیلی سخته اینجور زندگی ... مگه قبل ازدواج نمی شناختین اخلاق و رفتار و کار و ....

ن متاسفانه ازدواج ما سنتی بود و ب زور و کتک کاری مادرم اینکارو کرد ک من دانشگاه نرم خیلی چند سال تحمل کردم الان فقط ب خودکشی فکر میکنم چون خانواده حمایتگری هم ندارم

ن متاسفانه ازدواج ما سنتی بود و ب زور و کتک کاری مادرم اینکارو کرد ک من دانشگاه نرم خیلی چند سال تحم ...

اصلا این فکر های منفی رو دور بریزید.

منطقی باشید هنوز کلی از زندگیتون باقی مونده .

چه با شوهر چه بی شوهر یه کار مناسب پیدا کنید .

یا یه هنر مثل خیاطی و نقاشی و ...

با مشاور برای ادامه رندگی با شوهرتون مشورت کنین .

اصلا این فکر های منفی رو دور بریزید. منطقی باشید هنوز کلی از زندگیتون باقی مونده .چه با شوهر چه بی ش ...

ممنون ک وقت گذاشتین دعا کن خدا کمکم کنه خیلی خسته م کاش بمیرم فردایی نباشه