2789
عنوان

پسراااا

93 بازدید | 12 پست

رفتم گپ رفیقای قدیمیم کلی دورشون دخترای خوشگل بودددددد حرمسرا بود انگار خدایی پسرا هم زود عاشق میشن قبلی رو یادشون میره چجور اخه؟خوشبحالشون😂

اونوقت من دلم گیره کوچیک ترین چیزاست و یادم نمیره هیچوقت از ذات پسرا متنفرم!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یه بار یکیشون وقیحانه گفت دخترا اسکلن حتی به کراشاشونم تعهد دارن غصه میخورنما برامون مهم نیست این نش ...

وای دقیقا من به کسایی که بهم اعتراف میکنن و ۵ سال پیش روم کراش بودن هم تعهد دارم هنوز که هنوزه حواسم بهشون هست و دوس دارم یکیشونو پلی بخاطر شرایط نرفتم رابطه

هنوز که هنوزه همیشه همیشه بهشون فکر میکنم و چکشون میکنم

باورت میشهههه

الان تعریف کردی یا فحشمون میدی 🤣

فحش دادم چون که از نظر رابطه ها خیلی راحتین، من دارم به چوخ میرم سر یه مسئله کوچیک، طرف مقابلم داره دختر پشت دختر عوض میکنه.. چه دلیه که شماها دارین🤣

یه بار یکیشون وقیحانه گفت دخترا اسکلن حتی به کراشاشونم تعهد دارن غصه میخورنما برامون مهم نیست این نش ...

راست میگن به خدا من به کراشمم متعهدم😂🤦♀️

دل طعم دوست داشتن را چشید هنوز اما عشق واقعی نرسیده است🤍💋

الان تعریف کردی یا فحشمون میدی 🤣

کلاااا تخریب بود

رهــــا.....................................................................................اینجا سعی میکنم مواظب تایپ کردنم باشم ؛ چون پشت هر اکانتی قلبی میتپــ🩷ـــه

تپش قلب نداری ؟ امضات نوشتی پشت هر اکانت قلبت میزنه 🥸🤣🤧

شوخی میکنی یا واقعا معنی شو نفهمیدی؟🫣

رهــــا.....................................................................................اینجا سعی میکنم مواظب تایپ کردنم باشم ؛ چون پشت هر اکانتی قلبی میتپــ🩷ـــه

نه نفهمیدم 🤔

یعنی سعی میکنم با کاربرا توی فضای مجازی با احترام و مهربونی رفتار کنم؛ چون طرف مقابل یک آدم واقعیه؛ نه فقط یه اکانت