2789
عنوان

غذای تولد

52 بازدید | 17 پست

قصد دارم بعد از صفر برای پسرم تولد بگیرم فقط مادر و مادرشوهرمو خواهرم و خواهرشوهرمو دعوت میکنم هر سال که میان جوجه یا مرغ یا کباب درست کردیم این بار میخوام فست فودی درست کنم. پیتزا با سالاد کلم توی ظرف تک نفره، دسر، دلستر و سیب زمینی سرخ شده، چون تو خانواده ها سالخورده هم داریم نون باگت و شامی هم میذارم. به نظرتون برای تولد خوبه؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خوب که هست

ولی اگه بخوای خودت پیتزا درست کنی پوستت کنده است

ظاهرا سال خورده ها هم دوست ندارن نمیشه که اصلا براشون درست نکنی بگی برو شامی بخور شاید بخواد تست کنه

شکمی هم سخته

یعنی دوتا غذای سخت

نه چون خیلی ها به گفته خودت سالخورده ها فست فود نمیتونن بخورن مگه اینکه همبرگر بگیری جا پیتزا بهتره

مامان و بابام عاشق پیتزاهای منن فقط پدرشوهر و مادرشوهرو موندم اونا هم چون شامی میدونم خیلی دوست دارن گفتم براشون درست کنم

خوب که هست ولی اگه بخوای خودت پیتزا درست کنی پوستت کنده است ظاهرا سال خورده ها هم دوست ندارن نمیشه ک ...

من خیلی توی درست کردن پیتزا حرفه ای شدم دوتا فر هم دارم کلا مهمونام میشن ۱۰ نفر فکر اونجاشو کردم شامی هم مامان و مادرشوهرم همیشه دو سه ساعت قبل از بقیه میان سرخ میکنن یا از صبح درست میکنم نهایت شب یه کم روشن میکنم داغ بشه

نه منظورم غداي مثل مرغ و ايناست يا اينکه قبلش از مهمونات بپرس فست فود ميخورن يا نه ممکنه بگن برامون ...

شامی که فست فود نیست میدونم دوست دارن و میخورن فقط نمیدونم این دو مدل غذا کافیه یا چیزی اضافه کنم. از بس هرسال مرغ درست کردم انگار تکراری شده نمیدونم...

چون من خودم غذا درست می کنم دو تا فرم داری خوبهحال

یعنی کنار اینا مرغ و برنج هم بذارم؟ اگر بخوام برنج و مرغ بذارم هم خیلی تکراری شده هر سال گذاشتم هم دیگه بقیه غذاها لازم نیست چون ما معمولا توی مهمونیا فقط یه مدل درست میکنیم🫤

نه منظورم غداي مثل مرغ و ايناست يا اينکه قبلش از مهمونات بپرس فست فود ميخورن يا نه ممکنه بگن برامون ...

یه چیز دیگه هم هست دفعه قبلی که مهمونا رو دعوت کردم با اینکه سالخورده هم توشون بود برنج و مرغ و مینی پیتزا با گوشت گوساله درست کردم پیتزا همش خورده شد طوری که بعضیا سه چهارتا خوردن خودم و شوهرم نخوردیم. به جاش برنج اندازه یه هفته خودم و شوهرم و پسرم مونده بود. مرغ هم اندازه ۴ وعده که چون میدونستم نمیخوریم فریز کردم کم کم بیارم داغ کنم

یعنی کنار اینا مرغ و برنج هم بذارم؟ اگر بخوام برنج و مرغ بذارم هم خیلی تکراری شده هر سال گذاشتم هم د ...

می خواستم بگم فیله یا مرغ سوخاری به جای شکمی درست کن گفتم شاید من ها نخورند

ولی کلا برنج و پیتزا یکجوری هست

می خواستم بگم فیله یا مرغ سوخاری به جای شکمی درست کن گفتم شاید من ها نخورندولی کلا برنج و پیتزا یکجو ...

آره دیگه اگر برنج درست کنم پیتزا اصلا معنایی نداره چون تکراری بود خواستم جدید باشه پست بالاییمو که به اون خانوم جواب دادم بخون