2777
2789
عنوان

رابطه مبهم

195 بازدید | 38 پست

بچها خواهش میکنم نظرتونو بگین،

من با آقایی دو ماه ارتباط داشتیم جهت شناخت عمیق و ازدواج. ما راضی و مورد تایید هم بودیم و کم کم داشت یه رابطه خوب شکل میگرفت چون تناسب رفتاری و اخلاقی مشابه داشتیم و برای هم احترام زیادی قائل بودیم. دوسم داشت ولی نگران مسئولیت های زندگی هم بود. نگران وابستگی ام بود،

ولی خب گاهی در حد زیاد توجه و اشتیاق ازش میگرفتم گاهی یکم گیج و منگ بود و فقط میخواست برسه خونه.

یه بار بهش گفتم حس میکنم شوق و ذوقی زیادی در تو نمیبینم و همین حرفم باعث شد بگه آره من حس ام کم شده و رابطه ناگهانی کات شد !

هر چند حین کات گفت من حرفایی که قبلا زدم که دوستت داشتم واقعی بوده و بعدا هم نزدم واقعی بوده...

الان فقط مردن میخوام و

نمیدونم فقط باید تنها شم. شایدم پشیمون بشم.... ازین حرفا.....

حالا یکم ابهام دارم که یه رابطه خوب که برای هم وقت میذاشتیم حسابی، چطور ممکنه یدفه حس کم بشه، قطع بشه؟

بعد اینکه من دختر زیبا، موفق و تحصیلکرده ای هستم حس میکنم بهم خیلی برخورده و غرورم شکسته، اگه میدونستم کات میکنه زودتر من اینکارو میکردم 😓

تا حالا کسی منو رد نکرده غرورم شکسته 😓

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

الان نگرانیتون چیه ؟ اینکه رد شدید؟!

ازین زاویه ببین که اون سقف نیازش از رابطه محدود بوده و پُر شده و رفته ، همین!! ازینا زیاده... عطش فتح کردن، نه شعور ماندن!!

به خودتون سخت نگیرید...🌱

پایان فعالیتم در این سایت...

الان نگرانیتون چیه ؟ اینکه رد شدید؟!ازین زاویه ببین که اون سقف نیازش از رابطه محدود بوده و پُر شده و ...

آره ولی فتحی نکرده بود، رابطه نزدیکی هم نداشتیم

آره خیلی بهم برخورده متاسفانه 😓

الان نگرانیتون چیه ؟ اینکه رد شدید؟!ازین زاویه ببین که اون سقف نیازش از رابطه محدود بوده و پُر شده و ...

بعد جالبه ها، طرف دیگه تا حد زیادی مطمئن شده بود ما برای ازدواج به درد هم میخوریم، بعد یدفه حس اش کم شده

جمله آخر خیلی عمیق بود انگار توصیفی از فرد مقابل من بود

من مورد مشابه استارتر داشتم

بعد ۶ ماه برو و بیا ول کرد رفت خواستگار سنتی بود

دقیقا وقتی که فهمید منم حس دارم بهش

خیلی دنبال علتش توی خودم گشتم و دقیقا حس جمله آخری که گفتید رو داشتم

کسی جز استارتر منو ریپلای نکنه ....اگه دلتون بحث میخواد یه تاپیک جدا بزنید تگم کنید میام اونجا حسابی از خجالتتون درمیام...گاهی جواب مزخرفات بعضیارو نمیدم ...من همون آدمیم که نه تحصیلات نه معدل الفم تاثیری روی حرف زدنم نذاشته حرفمو رک میزنم حق میزنم میخواد خوشت بیاد میخواد بدت بیاد پشت این کاربری یه آدم بی آزار نشسته که اگه خیلی اذیتش کنید بیفته سر لج باید سفره صلوات پهن کنید تا کوتاه بیاد....اگه ارجاعت دادم به امضام یعنی  نه تنها حوصله یاوه گویاتو ندارم بلکه به هیچ جای مبارکمم حسابت نمی کنم ....سعی کن زیاد به پر و بال من نپیچی من اعصاب ندارم یهو میزنم کتلتت میکنم به خود میای میبینی کتلت شدی ...حسن ختام اینکه تضمین میکنم من بی حوصله ترین ادمی هستم که توی عمرتون دیدید...
بعد جالبه ها، طرف دیگه تا حد زیادی مطمئن شده بود ما برای ازدواج به درد هم میخوریم، بعد یدفه حس اش ک ...

اسی من حرفتو میفهمم

امیدوارم یه عالیش بیاد تو زندگیت

کسی جز استارتر منو ریپلای نکنه ....اگه دلتون بحث میخواد یه تاپیک جدا بزنید تگم کنید میام اونجا حسابی از خجالتتون درمیام...گاهی جواب مزخرفات بعضیارو نمیدم ...من همون آدمیم که نه تحصیلات نه معدل الفم تاثیری روی حرف زدنم نذاشته حرفمو رک میزنم حق میزنم میخواد خوشت بیاد میخواد بدت بیاد پشت این کاربری یه آدم بی آزار نشسته که اگه خیلی اذیتش کنید بیفته سر لج باید سفره صلوات پهن کنید تا کوتاه بیاد....اگه ارجاعت دادم به امضام یعنی  نه تنها حوصله یاوه گویاتو ندارم بلکه به هیچ جای مبارکمم حسابت نمی کنم ....سعی کن زیاد به پر و بال من نپیچی من اعصاب ندارم یهو میزنم کتلتت میکنم به خود میای میبینی کتلت شدی ...حسن ختام اینکه تضمین میکنم من بی حوصله ترین ادمی هستم که توی عمرتون دیدید...