2733
2734
عنوان

بیاید فوت کوزه گری غذاهاتون رو بگید‌..‌

| مشاهده متن کامل بحث + 262764 بازدید | 2588 پست

تو مایه کباب تابه ای گاهی وقتا یکم پودر گلپر بزنید عالی میشه... برای اینکه قیمه لعاب کنه توش خیلی پیاز داغ میزنم... تو قرمه سبزی آخراش یکم نعنا و شنبلیله خشک سرخ میکنم میزنم با رب انار خیلی خوب میشه... تو ماکارونی پوره ی گوجه تازه خوشمزش میکنه

آره عزیزم از مادرشوهرم یاد گرفتمه البت  آب مرغ باید کم باشه.مرغ رو هم مزه دار میکنه مادرشوهرم ه ...


خوشبحالت چه مادر شوهر هنرمندی داری

چشم از پنجره بردار..‌.منجی در آینه است☇☇

ببین منم به همین مشکل خورده بودم.😢خانمای اینجا بهم دکترساینا رو معرفی کردن و منم از یکی از دکتراش ویزیت آنلاین گرفتم از خونه. و خیلی راضی بودم و مسالمم حل شد😍 بیا اینم لینکش ایشالا که مشکل توهم حل بشه😘

منم شنیدم خوب میشه از کل نون استفاده میکنی یا فقط خمیر وسطش؟

خمیروسطش....البته اگه نونا خورده نشه وبیات بشن از کل اوناهم استفاده میکنم

گرنگهدار من آن است که من میدانم/شیشه را دربغل سنگ نگه میدارم...خدایا توکل برخودت😚😚
2728
یه دنیا ممنون که گفتی❤❤❤ فقط سبزیو ۴ ساعت تفت بدی چیزی ازش میمونه؟

فک نکنم بمونه

منو شوهرم ی اعتقادی داریم رو قورمه

ک خاصیته گوشت و حبوباتش بسته قورمه باید سیاه و خوشمزه باشه خاصیتم نداش نداش

2738
یه دنیا ممنون که گفتی❤❤❤ فقط سبزیو ۴ ساعت تفت بدی چیزی ازش میمونه؟

اگه زیاد سیاه بشه ک قورمه مزه تلخ میگیره منم قورمه هام عالیه کل فامیل شوهرم عاشقشن.من اولش میزارم تو تابه کم گم آبش جمع میشه موقعی ک میخواد سبزی بچسبه به تابه یه قاشق روغن میریزم و تمام .یعنی باهمین یه قاشق تفت میدم امتحان کنید ببینید چطور میشه اگه از اولش روغن بریزی روغن خیلی خیلی میکشه اینو تو چندین سال آشپزی خودم فهمیدم برای مهمونیام اندکی روغنو بیشتر میکنم بعضیا خیلی روغنین

خدایا همینطور ک دل منو شاد  کردی دل همه دوستای منتظرمو شاد کن.خدایا به لطف و کرمت بیش از پیش نیازمندم.خدایا شکرت بخاطر سورپرایزت...الحمدالله رب العالمین...
مگه فسنجون شیر داره😮

نه ولی گردو سرشار از کلسیمه

خدایا همینطور ک دل منو شاد  کردی دل همه دوستای منتظرمو شاد کن.خدایا به لطف و کرمت بیش از پیش نیازمندم.خدایا شکرت بخاطر سورپرایزت...الحمدالله رب العالمین...
فک نکنم بمونه منو شوهرم ی اعتقادی داریم رو قورمه ک خاصیته گوشت و حبوباتش بسته قورمه باید سیاه و خو ...

موقع سرخ كردن اول ميزاري آبش كشيده بشه بعدروغن ميريزي ياهمون اول روغن ميريزي

كاش زمان به عقب برميگشت
ماهی قزل الا اصلا طعم نداره حیف پول بدی براش

من ماهی و وقتی سرخ کردم اب نارنج میریزم پنج دقه باماهی جوش بخوره تعمش میره تو جونش خوشمزه میشه دلالشم اگه سبزیشو نداشته باشم پیاز و سرخ میکنم نه زیاد رب و رب انارو نمک فلفل زردچوبه میزنم سرخ میکنم کنار ماهی خوشمزه میشود بسیار

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2741

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

گوجه سبز

sweet_strawberry | 1 دقیقه پیش
2687
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز