2789
عنوان

یسوال

| مشاهده متن کامل بحث + 117 بازدید | 28 پست
شاید حوصله پیام دادن نداره یا هم سرد شده نسبت بهت ویا با یکی دیگ چت میکنه

احتمال همه چی هست

همین دیشب میگف خیلی دوست دارم و فلان ۳ سال عمرمو تباه کزد ادم بدرد نخور

با کسی دیگ میخاست چت کنه گوه میخورد زندگی منو گند میزد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=415755122]خب چرا باهاش موندی[/QUOTEدوسش داشتم ولی اون فقط بفکر خدش بود باورت نمیشه از صد هم ی ...

الان مسخرم میکنین ولی خداوکیلی اگر یک دختر این کارایی ک نصف شما برا پارتنراتون میکنین برای من میکرد

ب والله رو چشام میذاشتمش

خیلی قدرنشناسن پارتنراتون

بنظرت چکار کنم ؟پیامش بدم یا ولش کنم ب حال خدش بمیره؟

از ولش کنم به حال خودش بمیره مشخصه

هرطور دوس داری

شاید با یاد گرفتن و راهنمایی همدیگه، دنیای بهتری داشته باشیم. سواد رابطه یادتون نره که خیلی کمکتون میکنه هم تو زندگی فردی هم تو زندگی مشترک و تو اجتماع "با اجازتون پسرم"

چون خیلی اذیت شدم خیلی اگر میدونستی چقد براش تلاش کردم ولی اینجوری داره بام تا میکنه

دوست داشتن یه طرقه مفتشم گرونه چون اونی که طرفو دوست داره له میشه چند سالته ؟

اگر دوست داشتن دوطرفه باشه ارزش اذیت شدن داره ارزش صبر و تحمل داره چون تهش بالاخره محبت علاقه عاطفه و عشق است و کوپیکترین ثمرش ازدواجه و بزرگترین ثمرش هم یه نینی کوچولو

شاید با یاد گرفتن و راهنمایی همدیگه، دنیای بهتری داشته باشیم. سواد رابطه یادتون نره که خیلی کمکتون میکنه هم تو زندگی فردی هم تو زندگی مشترک و تو اجتماع "با اجازتون پسرم"

دوست داشتن یه طرقه مفتشم گرونه چون اونی که طرفو دوست داره له میشه چند سالته ؟ اگر دوست داشتن دوطرفه ...

اخع الان که همه میگن دوست دارم ولی معلوم نی ت دل ادما چخبره ☹️ نمیشع فهمید کی واقعی دوست داره

اخع الان که همه میگن دوست دارم ولی معلوم نی ت دل ادما چخبره ☹️ نمیشع فهمید کی واقعی دوست داره

با رفتاراش میشه فهمید اونی که دوست داسته باشه در حد ۵ دقیقه تو شلوغ ترین تایمش باهات ارتباط میگیره همون در حد ۵ دقیقه

راه زیاد داره برا فهمیدن

با رفتاراش میشه فهمید اونی که دوست داسته باشه در حد ۵ دقیقه تو شلوغ ترین تایمش باهات ارتباط میگیره ه ...

اون هروز سراغم میگیره حرف میزنه ولی گاهی روزا کمتر همین امروز هم ساعت ۶و۲۷دقیقع پیام داد ولی گاهی سرش استرس دارم میترسم فقط یه حس الکی داشتع باشه

اون هروز سراغم میگیره حرف میزنه ولی گاهی روزا کمتر همین امروز هم ساعت ۶و۲۷دقیقع پیام داد ولی گاهی سر ...

خوب میگم که چندین مورد باید چک کنی