بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بنظرت چکار کنم ؟پیامش بدم یا ولش کنم ب حال خدش بمیره؟
از ولش کنم به حال خودش بمیره مشخصه
هرطور دوس داری
شاید با یاد گرفتن و راهنمایی همدیگه، دنیای بهتری داشته باشیم. سواد رابطه یادتون نره که خیلی کمکتون میکنه هم تو زندگی فردی هم تو زندگی مشترک و تو اجتماع "با اجازتون پسرم"
چون خیلی اذیت شدم خیلی اگر میدونستی چقد براش تلاش کردم ولی اینجوری داره بام تا میکنه
دوست داشتن یه طرقه مفتشم گرونه چون اونی که طرفو دوست داره له میشه چند سالته ؟
اگر دوست داشتن دوطرفه باشه ارزش اذیت شدن داره ارزش صبر و تحمل داره چون تهش بالاخره محبت علاقه عاطفه و عشق است و کوپیکترین ثمرش ازدواجه و بزرگترین ثمرش هم یه نینی کوچولو
شاید با یاد گرفتن و راهنمایی همدیگه، دنیای بهتری داشته باشیم. سواد رابطه یادتون نره که خیلی کمکتون میکنه هم تو زندگی فردی هم تو زندگی مشترک و تو اجتماع "با اجازتون پسرم"
اخع الان که همه میگن دوست دارم ولی معلوم نی ت دل ادما چخبره ☹️ نمیشع فهمید کی واقعی دوست داره
با رفتاراش میشه فهمید اونی که دوست داسته باشه در حد ۵ دقیقه تو شلوغ ترین تایمش باهات ارتباط میگیره همون در حد ۵ دقیقه
اخع الان که همه میگن دوست دارم ولی معلوم نی ت دل ادما چخبره ☹️ نمیشع فهمید کی واقعی دوست داره
راه زیاد داره برا فهمیدن
اون هروز سراغم میگیره حرف میزنه ولی گاهی روزا کمتر همین امروز هم ساعت ۶و۲۷دقیقع پیام داد ولی گاهی سر ...
خوب میگم که چندین مورد باید چک کنی