2789
عنوان

لطفاً بیاید 😭

23 بازدید | 6 پست

سلام . کسی هست راکوتان مصرف کرده باشه و اینکه ایا یک روز درمیون بهتره یا هرروز ؟ من پیش دوتا دکتر رفتم و دکتر اولم گفته بود هرروز ۶ ماه و الان بعد ۴ ماه دکتر جدیدم گفتن یک روز درمیون چون گفتن دوزش نسبت به وزنم زیاده ولی من فکر میکنم اونجوری جواب نگیرم و میخوام زودتر تموم شه 😭

من بیست و چند سال پیش خارجیش مصرف کردم حدودا نه ماه چون خییییلی شدید بود ،هر روز خوردم چهار پنج ماه ...

منم ۴ ماهه میخورم و اینکه دکتر جدیدم گفته یک روز درمیون اصلا اعصابم خورده به نظرم خیلی طول میکشه اونجوری 😭

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب چه عوارضی داشت برات که گفت ی در میون

عوارض آنچنانی نداشت برای همین تعجب کردم بیشتر بخاطر وزنم فکر میکنم گفتن اصلا نمیدونم من به نظرم هنوز باید این یک ماهم هرروز میخوردم

دختر هر روز یا ی روز در میون خییییلی عوارض داره من خودم جوشهام کم بود دکترگفت هفته ای دو بار بخورم ولی دوستم ک خیلی جوش داشت دکتر گف هفته ای سه بار بخوره هر روز و ی روز در میون چ خبره آخه.

خیلی ضرر داره رو قاعدگی اینا هم تاثیر میذاره

بعد اینکه اگه متاهلی الان ک داری راکوتان میخوری اصلا بچه دار نشو وقتی هم ک قطع کردی تا دو سال باز بچه دار نشو چون راکوتان باعث میشه جنین معلولیت ذهنی یا جسمی پیدا کنه اما دو سال بعد از قطع کردن دیگه مشکلی نیست برای بچه دار شدن

گر لباس پاره میبینی تنم از فقر نیست، آستینم را بریدم از بس که در خود مار داشت... 💅🏻