2789
عنوان

راکوتان

33 بازدید | 9 پست

سلام . کسی هست راکوتان مصرف کرده باشه و اینکه ایا یک روز درمیون بهتره یا هرروز ؟ من پیش دوتا دکتر رفتم و دکتر اولم گفته بود هرروز ۶ ماه و الان بعد ۴ ماه دکتر جدیدم گفتن یک روز درمیون چون گفتن دوزش نسبت به وزنم زیاده ولی من فکر میکنم اونجوری جواب نگیرم و میخوام زودتر تموم شه 😭

هرروز!!!!؟ 🙄😐🫢

اولتا ی حدی روزای زوج یا روزای فرد بخور

بعد هفته ای دوتا

بعد هفته ای یکی

بعد دوهفته یکی

اخر اخر اخرشم ماهی یدونه

کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه بود که روی تخت خوابیده بود🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨

دکتر من بهم گفت هفته ای دو بار بخورم ب مدت یک سال.

راکوتانت خارجیه یا ایرانی؟

اگه داروخونه های اطرافتون راکوتان خارجی پیدا میشه لطفا ایرانی نخور من چهار ماه اول خارجی میخوردم بعد کل داروخونه هارو زیر و رو کردم دیگه خارجی نبود مجبوری ایرانی خوردم الان بدنم یجوری خشک شده ن میتونم زیاد سرپا بمونم ن میتونم زیاد بشینم ن میتونم زیاد دراز بکشم چون مفاصلم خشک شده کل وجودم درد میگیره.

یا مثلا با آرنج تکیه دارم ب مبل یهو ب خودم میام میبینم دستم از خشکی زیاد شدیدا درد گرفته.

خارجیش این عوارض رو نداشت فقط پوست و لبمو خشک میکرد ک با کرم و بالم حل میشد

گر لباس پاره میبینی تنم از فقر نیست، آستینم را بریدم از بس که در خود مار داشت... 💅🏻

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

طبق چیزی که دکترت میگه مصرف کن

باید به مرور تعدادش رو کم کنی تا بعد به مدت قطع کنی البته با نظر پزشکت

ولی اصلا اصلا اصلا سرخود کم و زیادش نکن

من هر ماه میرفتم دکتر آزمایش مینوشت و ویزیت میکرد

چند بار عوارضش رو تو بدنم نشون داد که دکتر پیشنهاد داد تعدادشو کم کنم تا رفته رفته قطعش کردم

دکتر من بهم گفت هفته ای دو بار بخورم ب مدت یک سال. راکوتانت خارجیه یا ایرانی؟ اگه داروخونه های اطراف ...

اخه من شنیدم خیلی فرقی نمیکنه از لحاظ درمان حالا از لحاظ عوارض نشنیدم ولی من خودم خشک میشه بدنما ولی نه اندازه شما اب زیادم بخوره ادم باز تاثیر داره

طبق چیزی که دکترت میگه مصرف کنباید به مرور تعدادش رو کم کنی تا بعد به مدت قطع کنی البته با نظر پزشکت ...

منم ازمایش میدم هرماه و گفت که اوکیه بیشتر عوارض روحی و البته سردرد و اینا زیاد داشتم وگرنه آنزیم کبدو اینارو گفت مشکلی نیست

اخه من شنیدم خیلی فرقی نمیکنه از لحاظ درمان حالا از لحاظ عوارض نشنیدم ولی من خودم خشک میشه بدنما ولی ...

نمیدونم والا شایدم ی برند ب یکی بسازه ب یکی نسازه ایرانیش احتمالا ب من نساخته.

آب هم والا هیشکی اندازه من آب نمیخوره اما ایت خشکی پوست و مفاصل دیوونم کرده.

گر لباس پاره میبینی تنم از فقر نیست، آستینم را بریدم از بس که در خود مار داشت... 💅🏻

نمیدونم والا شایدم ی برند ب یکی بسازه ب یکی نسازه ایرانیش احتمالا ب من نساخته. آب هم والا هیشکی اندا ...

نه من این مشکلو نداشتم یه وقتایی یه جاهاییم خشک میشد و اگزما حتی شاید میزدم خیلی خفیف بیشتر رو بازو هامو دستام کلا

منم ازمایش میدم هرماه و گفت که اوکیه بیشتر عوارض روحی و البته سردرد و اینا زیاد داشتم وگرنه آنزیم کب ...

اره عوارض روحی روانی هم داره واقعا

من خیلی پرخاشگر شده بودم اون مدت که مصرف میکردم

در هر صورت عزیزم هرچی پزشکت میگه رو انجام بده

نه من این مشکلو نداشتم یه وقتایی یه جاهاییم خشک میشد و اگزما حتی شاید میزدم خیلی خفیف بیشتر رو بازو ...

واسه خشکی پوستت کرم ثمین بخر و چون ممکنه آرنج و زانوهات و قوزک پات هم بخاطر خشکی پینه ببنده کرم جی هم بخر.

واسه لبت هم بالم رنگی اگه میخوای دیپسنس عالیه بی رنگ هم اگه خواستی ترمیم کننده هیدرودرم.

وازلین هم ک یار همیشگی چ واسه بدن چ واسه لب😁

من همه شو استفاده میکنم خداروشکر خشکی لب و بدنمو کم کرده