2777
2789
عنوان

20نهایی

196 بازدید | 12 پست

سلام دوستان من نهایی هارو عمومی هارو چند بار و تخصصی یک بار خوندم تا حالا

لطفا هرکس تو هر درسی 20شده بیاد اینجا بگه چیکارا کرده تا هم من استفاده کنم هم بقیه ممنون❤

دوازدهم تجربی

دارن درس میخونن

زندگی بهم یاد داد از مسیر لذت ببرم نه موقع رسیدن به هدف خوشحال باشم نه بعد شکست خودن ناراحت چون همشون میگذرن عین همه ی روز هایی که گذشتن شاگرد : چگونه خودم را بخاطر اشتباهاتم ببخشم ؟ شمس: تو آدمی را محاکمه میکنی که دیگر وجود ندارد. او تاوان داد تا تو امروز آگاه باشی.. درخواست دوستی پذیرفته نمیشود

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

ریاضی ودینی فقط بیست بودن اگه ۱۹به بالاهابه دردت میخورن بگو سردل بگم برات🦆

برای همون ریاضی و دینی چیکار کردی؟

من دینی خیلی برام مهمه20شم چون امتحان اوله20شم خیلی بهم روحیه میده

اره عزیزم نمره ی خوباگه دوست داشتی نمره هات و ترازت رو بگو لطفا

فیزیک ۱۹.۷۵ (امسال)

عربی ۱۹.۵

دینی ۱۹.۵

ریاضی ۱۹

شیمی ۱۸.۵ (امسال)

زیست 16.75 (امسال)

زبان ۱۷.۲۵

ادبیات ۱۸.۷۵ (امسال)

هویت ۱۵.۵

سلامت ۱۶.۵

اونایی که جلوشون نوشتم امسال مال سال ۴۰۴ و بقیه مال ۴۰۳، تراز دقیق دادن ۸۳۲۹ به نمره های ترکیبی تراز کم میدن

برای همون ریاضی و دینی چیکار کردی؟ من دینی خیلی برام مهمه20شم چون امتحان اوله20شم خیلی بهم روحیه مید ...

تیرنهایی فکری رودیدم وهمزمان باهاشم خوندم چون اولین امتحان بود هنوز ترسش قشنگ به جونم نیفتاده بود دیرم شروع کردم یه روز قبلش تاصبح داشتم میخوندم به نمونه سوال واینام نرسیدم حقیقتا شماازالان دقیق بخونی کارت راحته🤝

ریاضی هم بامعین کرمی خوندم بازم توفرجه ها🦆ریاضی نهایی روخیلی آسون میدن درحد تمرین های کتاب یانهایت جزوه اساتید مسلط باشی راحت بیست میشی

یک ثانیه خورشیدم ویک ثانیه ابرم🌦تلفیق غم وشادی ودلتنگی وصبرم

تیرنهایی فکری رودیدم وهمزمان باهاشم خوندم چون اولین امتحان بود هنوز ترسش قشنگ به جونم نیفتاده بود دی ...

نظرت درمورد اریان حیدری چیه؟ من خیلی با معین کرمی جور نیستم

تستیش خوبه ها

ولی تشریحی خوشم نیومد

بعد من ریاضیم یکم ضعیفه میتونم تو این تایم به20برسم به نظرت؟

نظرت درمورد اریان حیدری چیه؟ من خیلی با معین کرمی جور نیستمتستیش خوبه ها ولی تشریحی خوشم نیومدبعد من ...

آریان هم خیلی خوبه سپهرقنواتی هم کلا نهایی روتینی داره باهرکی پیش بری اوکیه

نظرت درمورد اریان حیدری چیه؟ من خیلی با معین کرمی جور نیستمتستیش خوبه ها ولی تشریحی خوشم نیومدبعد من ...

ارههه سوالاش پر ایده های تکراریه چون همیشه هم چالش ریاضی باکنکورشه نهاییش روخیلی آسون میدن

تایمتم که خوبه الان یه بیست روزی تایم داری شاید بازتعویق هم خورد وبیشتر🤝