2777
2789
عنوان

مشاور هستم 🌹

93 بازدید | 17 پست

سلام به همگی ✨

عزیزان من با وجود اینکه چند سالی میشه که نی نی سایت رو می شناسم ، ولی چند روز پیش وارد این سایت شدم و می خوام یه موضوعی رو به شما دوستان عزیز بگم🌷

خانوما من مشاور هستم و در هر زمینه ای می تونید از بنده مشاوره و راهنمایی بگیرید🩷 و این موضوع رو هم به این دلیل به شما گفتم که بتونم بهتون کمکی بکنم و بتونید در مسائل مهم و مختلف از کسی راهنمایی بگیرید که بتونه چندین راه درست و مناسب رو بهتون پیشنهاد بده 💖

در ضمن عزیزان ، اگر کاری داشتید و مشاوره خواستید در همین سایت می تونید بهم پیام بدید 🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تشخیص بیماری روانی رو روانشناس میده یا روانپزشک؟

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 اگه جزو این چند گروه هستی اصلا با من بحث نکن چون هیچ جوره با من به تفاهم نمیرسی: ۱_ اگه وجود بیماری های روانی رو تکذیب میکنی (مثلا میگی وسواس کار شیطانه و از این حرفا) ۲_ اگه فکر میکنی با دادن شعارهای بی منطق روشنفکر به نظر میای (مثلا میگی ادما نون قلبشون رو میخورن در حالی که کلی ادم بدجنس تو دنیا هستن که خوشبختن و کلی ادم خوب تو دنیا هستن که بدبختن یا بچه هایی که با بیماری های وحشتناک به دنیا میان بدون این که گناهی کرده باشن)۳_ اگه به ادیان ابراهیمی توهین میکنی (اسلام و مسیحیت هردو به یه اندازه برای من محترمن) ۴_ اگه معتقدی مردم باید مثل زمان قدیم زندگی کنن (مثلا میگی تو مایع ظرفشویی و مایع دستشویی و خمیر دندون و لبنیات پاستوریزه و واکسن و...سم میریزن و نباید از اینا استفاده کرد یا میگی فقط طب سنتی و طب اسلامی درسته و همه علوم جدید رو رد میکنی چون این حرفا نشون میده وسواس داری و این حرفا رو باید به رواپزشک بزنی نه من) اگه حقوق زن رو تو حمالی زن برای مرد میدونی(مثلا میگی زن حتما باید سرکار بره و تمام حقوقش رو بیاره تو زندگی و بده به شوهرش) ۵_ اگه از اذیت کردن حیوانات و گیاهان لذت میبری ✍️ تو این سایت سعی میکنم فقط از مشکلات زندگیم حرف بزنم و هیچی از چیزای خوب و خوشی های زندگیم نگم چون حسود اینجا زیاده و من حوصله چشم خوردن یا این که حسودها بیان بگن فیکی ندارم خودمو بدبخت نشون میدم تا کسی مزاحمم نشه پس خیال نکنید در واقعیت خیلی بدبختم ✅ دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏

تشخیص بیماری روانی رو روانشناس میده یا روانپزشک؟

اگر نیاز به ارزیابی جامع و درمان دارویی دارید، روانپزشک گزینه مناسب تری هست گلم

اگر به دنبال روان درمانی، مشاوره و ارزیابیهای غیردارویی هستید، روانشناس میتونه کمک کننده باشه.