2777
2789
عنوان

کیا آمپول HCG زدن؟😭

3018 بازدید | 21 پست

امروز ساعت ۱۱، دوتا آمپول زدم و مردّدم کی س ک س داشته باشم...دکترم حاذقه اما تاکید نکرد چه ساعتی...

[دارم میمیرم از درد زیر دل و لگن😢]

هرکسی یک دلبرِ جانانه دارد...من تو را❤

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

وای سلام امروز روز ۱۴ ام بود. دلم میخواد گریه کنم یعنی...مرسی اومدی

عزیزم منم دوسال پیش زدم مدتش یادم نیست و فقط یادمه درد داشتم چون تخمدونها داری تخمک رو آماده تخمک گذاری میکنم بخاطر همین درد داری...الان توی ت سرچ کردم زده 36 ساعت بعد فعالیت تخمک گذاریت شورع میشه و یک شب درمیون باید نزدیکی داشته باشی ولی بازم برای اطمینان به بیمارستانی که دکترت اونجا زایمان انجام میده زنگ بزن و بابخش زایمان وصل شو و بگو مریض دکتر فلانی هستی و امروز زدی آمپول رو و کی باید مزدیکی داشته باشی اونها دقیقتر میتنونن بگن بهت گلم

یک روز من سکوت خواهم کرد و تو آن روز برای اولین بار مفهوم "دیر شدن" را خواهی فهمید!
سلام‌  منم تجربه شو دارم. از همون شب تزریق تا سه چهار شب رفتیم اقدام و نتیجه داد خداروشکر . ان ...

واقعاً؟!

میشه بگی چندوقت اقدام به بارداری داشتی و نشده بود؟

خداروشکر که واسه شما نتیجه داده

الهی که واسه منم نتیجه بده

حالم بدشد انقدر دارو خوردم

منم زدم ولی متاسفانه قسمتم نبود مادر بشم 😔😔

اشکهام همه خشک شدن . دیگه حتی گریه هم نمیکنم . خدایا تو که دلت به حال من نسوخت اما تو رو به بزرگیت قسم میدم هیچ کسی رو در حسرت به آغوش کشیدن بچه اش نزار
عزیزم منم دوسال پیش زدم مدتش یادم نیست و فقط یادمه درد داشتم چون تخمدونها داری تخمک رو آماده تخمک گذ ...

مرسی عزیز دلم

بوس به لپّت❤

واقعاً؟! میشه بگی چندوقت اقدام به بارداری داشتی و نشده بود؟ خداروشکر که واسه شما نتیجه داده الهی ...

مرسی عزیزم

من مشکل تیرویید و تنبلی داشتم. حدودا دوسال تحت درمان بودم بخاطر تنظیم شدن هورمون هام... بعدشم که هورمونهام تنظیم شد چهار پنج ماه اقدام بی نتیجه داشتم... دو دوره لتروزول مصرف کردم و hcgتزریق کردم تا اینکه دوره دوم نتیجه داد 

بمیرم برات چندبار زدی؟ چندوقت اقدام کردی؟

سلامت باشی عزیزم . 

6 ساله 

اولین بارم بود میزدم . دکترم گفت اگه نتیجه نداد دوباره بیا بزن اما من انقد حالم بد بود که دیگه نرفتم . 

حالا از ماه بعد میخوام دوباره برم دکتر . دیگه خسته شدم . یعنی من چقد دیگه باید توی راه دکتر باشم 😦😦

اشکهام همه خشک شدن . دیگه حتی گریه هم نمیکنم . خدایا تو که دلت به حال من نسوخت اما تو رو به بزرگیت قسم میدم هیچ کسی رو در حسرت به آغوش کشیدن بچه اش نزار
سلامت باشی عزیزم .  6 ساله  اولین بارم بود میزدم . دکترم گفت اگه نتیجه نداد دوباره بیا ب ...

الهی الهی الهی به حق این شبهای عزیز آخرین باری باشه که دارومیخوری و دکتر میری ...

الهی که زودتر مادر بشی

انتظار آدمو میکشه و زنده میکنه میدونم

از همه اینا بدتر اینه که من 15 اردیبهشت آمپول زدم بعد 26 اردیبهشت پرویید شدگ . دوباره الان پرویید شدم . نمیدونم چرا اینقد تند تند پرویید میشم