2789
عنوان

شما خانما

71 بازدید | 20 پست

خودتون بگین از چه رفتار یک زن خوشتون میاد چه رفتاری باعث میشه اون زن و دوست داشته باشید شخصیتش چطور باشه ...به قول دوستم میگه هم اهل غیبت باشه خودش و عشقه 😅😅😅😅مثلا بعضیا کم حرف دوست دارن یا سنگین بعضیا برعکس شما چه مدلی میپسندید براتون جذابه جذبش میشید ؟؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خوش صحبت و مهربون باشه..

ولی خوشم نمیاد غیبت بقیه رو کنه

رهــــاصالحـے.....................................................................................اینجا سعی میکنم مواظب تایپ کردنم باشم ؛ چون پشت هر اکانتی قلبی میتپــ🩷ـــه

مث خودم

خواب چجوری هستی خصوصیاتت چیه رفیق هم داری اصلا ؟؟

ببین من خیلی شاد و سر زنده و فعالم خیلی هم دلسوز و خرج کن و مهربون حتی با بچه های دوستام ولی یه بار بایکی میخوام آشنا بشم دفعه های بعد نشون میده داره ازم فاصله میگیره چرا آخه؟؟

كم حرف خاله زنك و فوضول نباشه تميز و آراسته و مرتب و لوند باشه خوشبو😌🌸😅 و اينكه خوش اخلاق باشه

اقا من چجوری کم حرف باشم خیلی پر حرفم آخه بقیش و دارم 😊🤣🤣

خواب چجوری هستی خصوصیاتت چیه رفیق هم داری اصلا ؟؟ببین من خیلی شاد و سر زنده و فعالم خیلی هم دلسوز و ...

خودم خاکی و ساده و شوخ و مهربونم

خو شاید شما تایپ اون آدم نبودی عیبی نداره

هرگز گره ام از علمت واشدنی نیس،غیر از تو کسی در دل من جاشدنی نیس،از نوکر بد هم ک بپرسند بگوید،ارباب ب خوبی تو پیدا شدنی نیس🖤

اقا من چجوری کم حرف باشم خیلی پر حرفم آخه بقیش و دارم 😊🤣🤣

نه حالا زيادى كم حرفم خوب نيس😂

منظورم اينه بعضيا خيلى حرف ميزنن از خودشون تعريف ميكنن خودنمايى ميكنن اونجورى خوب نيس😅

خودم خاکی و ساده و شوخ و مهربونمخو شاید شما تایپ اون آدم نبودی عیبی نداره

اخه یکی نیست خیلی اینجوری دوستای شوهرم میاییم باهم ارتباط بگیریم خانوادگی زناشون دفعه دوم دور میشن خواهر شوهرام باهاشون خوب مدارا میکنم اونا بد رفیقام هم سرد برخورد میکنن میفهمم دیگه جاریمم تا هم و میبینیم خوبیم ولی بیرون تفریح میره سرد برخورد میکنه یا یواشکی میره تعارف نمیکنه توهم بیا خونمون هم اصلا نمیاد تا انگار ماهم نریم

نه حالا زيادى كم حرفم خوب نيس😂 منظورم اينه بعضيا خيلى حرف ميزنن از خودشون تعريف ميكنن خودنمايى ميكن ...

نه بابا من خود تعریفی ندارم ولی حرف برا گفتن زیاده مثلا خاطره میگم بازی میکنیم ذوغ میزنم جوک میگم میخندیم دیگه