2777
2789
عنوان

عمل های لاغری

229 بازدید | 55 پست

سلام عزیزان،من اضافه وزن زیاد دارم،bmiفک کنم ۴۲-۴۳باشه.تصمیم گرفتم طلا بفروشم و عمل کنم بعضیا میگن نه بده بعضی ها میگن نه خوبه،الان واقعا دو دلم نمیدونم چیکار کنم.شما جای من بدون چیکار میکردین؟

رژیم و دارو و دستگاه و ورزش و پیاده روی و کالری شماری و امپول و.... همه راه ها رو رفتم نشده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم به طور منظم تحت نظر رژیم اصولی همراه با ورزش را طی کردین ؟ قطعا نتیجه میگیرید من خودم و دوستام زیر نظر یه خانمی بود خیلی کارشون خوب بود نتیجه گرفتیم . تو تلگرام باهاشون درارتباط بودیم

من

ببین به عنوان کسی که پنج سال عمل اسلیو کردم بهت میگم این بهترین تصمیم عمرته بهترین لطفیه که تا اخر عمرت به خودت میکنی و من هزار بار برگردم عقب بازم این عمل رو انجام میدم

عزیزم به طور منظم تحت نظر رژیم اصولی همراه با ورزش را طی کردین ؟ قطعا نتیجه میگیرید من خودم و دوستام ...

عزیزم زیر نظر متخصص تغذیه با رژیم و دارو و دستگاه و آمپول لاغری زیاد فایده ای نداشت،نتونستم ادامه بدم

عزیزم به طور منظم تحت نظر رژیم اصولی همراه با ورزش را طی کردین ؟ قطعا نتیجه میگیرید من خودم و دوستام ...

خب بعد ول کن بازم برمیگرده منم انقدر رژیم اصولی میگرفتم لاغرم میشدم خوشتیپم میشدم تا یه شش ماه یه سال باز میشدم همون اش همون کاسه ولی عمل اسلیو پنج سال خوش تیپیمو حفظ کرده اضافه وزن الان در حد هفت هشت کیلویه

نمیدونم چقد اضافه وزن دارید و طبیعتا رژیم غذایی براتون سخت هم هست

اگر انگیزه شو دارید تحت نظر پزشک متخصص تغذیه حضوری برید و تلاش کنید

اگر نه من اطرافیانمو دیدم با اسلیو لاغرشدن ولی چون وزنشون مثلایگیشون۱۲۰ بوده شده۸۰ خیلی بدنش شل و وارفته شده

نمیدونم همه اینطور میشن یانه و ورزشم کنارش تاثیر داره یان چون حقیقتو نمیگن مخصوصا همین بلاگرا ک میگن وای نه اصلا نیفتادپوستمون بدنمون(درصورتی که عاقلانشم اینه که واقعا بااینهمه کاهش وزن شل بشه بیفته)

اصلا درخواست دوستی ندید

خب بعد ول کن بازم برمیگرده منم انقدر رژیم اصولی میگرفتم لاغرم میشدم خوشتیپم میشدم تا یه شش ماه یه سا ...

نه ببین من برنگشتم خب این بستگی به اراده داره شما بعد یه مدت که طبق برنامه برید بدن اصلا خودشو وفق میده با شرایط

من