2777
2789

هیچ کدام

... من معلمی را با جان ؛فراغ از افکار نان ؛ بهر بهبود جهان پذیرفته ام💫 ✅️اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هیچ کدوم اینا خیلی خطرناکه هنوز تحقیقاتش کامل نشده من قرص آلجی استفاده میکنم همراهش ورزشم میکنم خیلی موثر ساخته شده از جلبک سبز و محصول آلمانی هستش اشتهای کاذب رو کاهش میده و کمک میکنه پرخوری و ریزهخواری رو کنار بره ترکیبات قدرتمند این قرص، متابولیسم بدن رو بالا میبره و چربیهای اصلی بدن رو میسوزونه. چون منظم کاهش وزن ایجاد میشه بازگشت وزنی نداره و تغییرات پایدار باقی میمونن. فقط مطمین باش که قرص اصل رو از جای مطمین بگیری

من از این پیج روبیکا  سفارش دادم

@Saeedi_clinic

آیدی روبیکاشون اینه میتونی پیام بدی راهنماییت میکنن

اینم لینک کانال روبیکاشون

زیکورپا. تا الان که خوب جواب داده. اشتهام یک چهارم شده. دیگه نمیتونم مث قبل زیاده روی کنم.

غم مانند ابر است؛ هرچند سنگین و تیره باشد، گذراست و پس از آن آسمان زندگی روشن‌تر خواهد شد.

زیکورپا. تا الان که خوب جواب داده. اشتهام یک چهارم شده. دیگه نمیتونم مث قبل زیاده روی کنم.

خوبه که راضی بودی. منم از هر کسی که تجربه داشته شنیدم

مردی زحمت‌کش، هر روز با دستان خسته اما دل پر از امید، قدم در راهی می‌گذارد که پایانش تنها برای او روشن است.

البته به نظرم نتیجه نهایی خیلی به شرایط خود فرد و اینکه چقدر برنامه غذایی و فعالیتش رو رعایت کنه بستگی داره.

مردی زحمت‌کش، هر روز با دستان خسته اما دل پر از امید، قدم در راهی می‌گذارد که پایانش تنها برای او روشن است.