چندوقت پیش کیست داشتم رفتم پیشش تشخیص ندادبایدعمل شم یعنی چون جای دولتی رفتم اصلاتوجه نکردبهم دوروزبعدکیستم ترکیدرفتم درحال مرگ بودم اینقدکش دادشد۴عصر آخرشم گفت توکم خونی عمل کنم دردسرمیشی برام ولی بیای خصوصی عملت میکنم منم تواناییشونداشتم رفتم چندتابیمارستاث علاف شدم یکیش عملم کردولی اینقدکش داده بوددکترم یه تخمدانوکلادرآوردن الانم چون دیرعمل کردن فونت خیلی پخش شددردام تمومنمیشه دکترمیگه چسبندگی آوردی
اگه میخوای سقط کنی یه کم فک کن ببین بیشترازخدامیدونی صلاح خودتوچیزی روبه زورازخدانخواه وهدیه ای روکه خودش بهت میدرم برنگردون حتماصلاح دونسته همه ی ایناروتجربه کردم که میگم یه کم فک کن به حرفام هیچ وقت سقط نکن هیچ وقت
کجارفتی؟من یه دکتر ب اسم پژواک میشناسم.شرمین پژواک هست توبیمارستان الغدیر دیدمش فوق العاده دکاربی شخصیت و بیشعوری هست هیچ سوادی هم نداره فقط پول مهمه براش
کجارفتی؟من یه دکتر ب اسم پژواک میشناسم.شرمین پژواک هست توبیمارستان الغدیر دیدمش فوق العاده دکاربی شخ ...
ببخشیدکارپیش اومدرفتم آره خودبیشعورشه
اگه میخوای سقط کنی یه کم فک کن ببین بیشترازخدامیدونی صلاح خودتوچیزی روبه زورازخدانخواه وهدیه ای روکه خودش بهت میدرم برنگردون حتماصلاح دونسته همه ی ایناروتجربه کردم که میگم یه کم فک کن به حرفام هیچ وقت سقط نکن هیچ وقت