2777
2789
عنوان

میشه لطفا؟

71 بازدید | 8 پست

میشه لطفا امشب بین دعاهاتون

برا منم دعا کنید که بمیرم؟:(

خیلی شرایط زندگیم سخت شده

همین الان هم صدای داد و بیداد توی گوشمه

مشکلات شخصیم از طرفی

مشکلاتی که بقیه برام بوجود آوردن هم از طرفی

دیگه نمیکشم

نمیکشم:(

مجردم.تیکر رسیدن به آرزومه♥

الهی قربونت برم که اشکمو در آوردی

نگو این حرفو عزیز دلم 

نگو قربونت برم   

یکی باشه حرفای آدمو گوش کنه بهترین چیزه

و رقیه در سوگ پدر نشست.... مهربان دلشکسته ام! صبور صمیمی! مسافر غریب و کوچک من! مگر نگفتی که بابا که آمد آرام میگیرم؟ این همه نا آرامی چرا؟ مگر نگفتی بابا که آمد سر بر دامانش میگذارم و می خوابم؟   نه.... نه دخترکم نخواب. میدانم اگر بخوابی.... دیگر عمع نمیخوابد.... میدانم خواب تو .... خواب همه را آشفته میکند... نه!! نخواب دخترکم 
الهی قربونت برم که اشکمو در آوردی نگو این حرفو عزیز دلم  نگو قربونت برم     یکی ب ...

بدترین خانواده دنیا رو دارم

کاری کردن همه ی تلاشام برای ی زندگیه بهتر تبدیل به هیییچ بشه

دردمو نمیتونم توصیف کنم

مجردم.تیکر رسیدن به آرزومه♥

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بدترین خانواده دنیا رو دارم کاری کردن همه ی تلاشام برای ی زندگیه بهتر تبدیل به هیییچ بشه دردمو نمی ...

عزیزدلم   

اگه دوست داری بگو 

تو خودت نریز حرفاتو خواهری

و رقیه در سوگ پدر نشست.... مهربان دلشکسته ام! صبور صمیمی! مسافر غریب و کوچک من! مگر نگفتی که بابا که آمد آرام میگیرم؟ این همه نا آرامی چرا؟ مگر نگفتی بابا که آمد سر بر دامانش میگذارم و می خوابم؟   نه.... نه دخترکم نخواب. میدانم اگر بخوابی.... دیگر عمع نمیخوابد.... میدانم خواب تو .... خواب همه را آشفته میکند... نه!! نخواب دخترکم 
مجردم متاهل بودم که دردی نداشتم فوقش اگه شوهرم بد بود فقط یه درد داشتم ولی الان چنتا درد دارم توی ...

اتفاقا متاهلا دلشون میخاد مجرد بودن متاهلی بدتره عزیزم الان خودتی وخودت اگه مشکل مالی داری برو سرکار اگه باخونوادت مشکل داری وقتتو پرکن با درس وکلاس وموسیقی واینا که شب بیای خونه فقط بخوابی اگه اسایش نداری مستقل شو وبرو کار کن هرچیزی چاره داره باید همت کنی فقط