tu_ba مدیر استارتر عضویت: 1403/02/10 تعداد پست: 13 عنوان لیزر صورت 24 بازدید | 8 پست سلام اگر کسی لیزر صورت انجام داده یا کسی میشناسه انجام داده باشه ممنون میشم تحربیاتش رو در اشتراک بذاره. امروز | 13:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شااد عضویت: 1403/08/23 تعداد پست: 7987 مو زبر و سیاه داری برو کرکی باشه دیر جواب میگیری۲ساله دارم میرم اگه نرم بد میشه موهای صورتم کرکی بود و چونه ام زبر بود کلا جواب گرفتم برای کرکی ها باید هرجلسع برم 💍همسراقامحسنم🛑درخواست ندین 🛑.فوق لیسانس عمران نقشه برداری👷
tu_ba مدیر استارتر عضویت: 1403/02/10 تعداد پست: 13 مو زبر و سیاه داری برو کرکی باشه دیر جواب میگیری۲ساله دارم میرم اگه نرم بد میشه موهای صورتم کرکی بود ... دستگاهت چی بوده؟ موهای صورتم یه دست نیست یه جاهاییش کرکی و نرم یه جاییش ضخیم تره
ani8203 عضویت: 1402/04/27 تعداد پست: 13036 فقط برای موی سیاه و ضخیم جوابه در غیر این صورت نتیجه عکس میده لطفا دعام کنید مشکلاتم حل بشه
شااد عضویت: 1403/08/23 تعداد پست: 7987 دستگاهت چی بوده؟ موهای صورتم یه دست نیست یه جاهاییش کرکی و نرم یه جاییش ضخیم تره کندلااره برای منم هرجا زبر بود خوب جواب دادولی امان از کرکی های بلند اونا باید حسابی زبر بشن بعد با لیزر خوب بشن 💍همسراقامحسنم🛑درخواست ندین 🛑.فوق لیسانس عمران نقشه برداری👷
tu_ba مدیر استارتر عضویت: 1403/02/10 تعداد پست: 13 کندلااره برای منم هرجا زبر بود خوب جواب دادولی امان از کرکی های بلند اونا باید حسابی زبر بشن بعد ب ... پس دردسر در پیشه 😂 چون موهای من هم بلنده و پر صورتمه. واقعا اینطوریه که باید بری تا کرکی ها کلفت شن بعد همون را دوباره لیزر کنی؟
شااد عضویت: 1403/08/23 تعداد پست: 7987 پس دردسر در پیشه 😂 چون موهای من هم بلنده و پر صورتمه. واقعا اینطوریه که باید بری تا کرکی ها کلفت ش ... اره چیزی به نام جلسه اخر لیزر وجود نداره 😂باید زبر بشن بعد جواب میگیری 💍همسراقامحسنم🛑درخواست ندین 🛑.فوق لیسانس عمران نقشه برداری👷
tu_ba مدیر استارتر عضویت: 1403/02/10 تعداد پست: 13 اره چیزی به نام جلسه اخر لیزر وجود نداره 😂باید زبر بشن بعد جواب میگیری پوست خراب نمیشه اگه خیلی بری؟ 🥲
شااد عضویت: 1403/08/23 تعداد پست: 7987 پوست خراب نمیشه اگه خیلی بری؟ 🥲 ماهی یباره نه فرقی نمیکمه 💍همسراقامحسنم🛑درخواست ندین 🛑.فوق لیسانس عمران نقشه برداری👷