2777
2789
عنوان

وزن نوزاد

52 بازدید | 7 پست

سلام خانما

دخترم امروز ۱۶ روزشه

وزن تولدش ۳۴۸۰ بود.

۴ روز بعد تولد شده بود ۳۶۰۰

دیروز بردم بهداشت میگن شده ۳۵۰۰

خانومی ک اونجا بود میگه شیر خشکشو عوض کن. شیر خودمو نخورد شیر خشک داد. بهش بیومیل میدادم همه چیزشم خوب بود هم سفتی مدفوع هم تعداد دفعات مدفوع و دفعات شیر خوردن و کلا همه چیزش خوب بود. حتی افزایش قد و دور سر هم داشته ولی وزنشو نگرانم کردن. گفتن عوض کن. دیروز براش اپتامیل گرفتم. بچم هم مدفوعش ابکی شده هم دلپیچه میگیره و حتی خوابشم راحت نیست. بنظرتون چیکار کنم؟

تازه متاسفانه نافشم هنوز نیفتاده...هوووووفففف

همون ک وزنشوزیاد میکنه بده

من نان میدم

اپتامیل دادم مث بچه شما شد

همون نان رو ادامه میدم

برایِ اصیل بودن کافی ست که دروغ نگویی، آغازِ اصالتِ خوب همین است که نخواهی چیزی باشی که نیستی.

یکی دوهفته بعد از دنیا اومدن یه مقدار وزن بچه کمتر میشه تو اکثر بچه ها

بعدم عزیزم بجای گوش دادن به حرف خانومی که تو بهداشت هست و اکثرا سواد درستی ندارن شما بچتو ببر متخصص همیشه

به حرف بهداشت گوش نکن

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

همون ک وزنشوزیاد میکنه بده من نان میدم اپتامیل دادم مث بچه شما شد همون نان رو ادامه میدم

اخه بیومیل بهش میسازه ولی وزن اضافه نکرده

مامانمم میگه عجله نکن تا چهل بچه صبر کن اگر اضاف نکرد عوض کن

اخه بیومیل بهش میسازه ولی وزن اضافه نکردهمامانمم میگه عجله نکن تا چهل بچه صبر کن اگر اضاف نکرد عوض ک ...

دختر من همون هفته اول وزنش زیاد شدبا نان

ولی دکتر میگف دو هفته اول طبیعی وزن کم کنه

شما همون بیومیل تا هفته سوم ادامه بده وزنش میره بالا

چون بهش میسازع

برایِ اصیل بودن کافی ست که دروغ نگویی، آغازِ اصالتِ خوب همین است که نخواهی چیزی باشی که نیستی.
متخصص همون اول بردیم گفت سالمه بچهولی وزنو چیزی نگفت

ببرش متخصص گوارش و کبد کودکان اونا عالین

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷       بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد. همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند. بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارانی امد. کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهان ماند. اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید. عجب دنیای عجیبی ست...