2789
عنوان

خیانت همسر

132 بازدید | 20 پست

توروخداکسایی که ازشوهرتون خیانت دیدید چکارکردید ایاتونستید باهاش کناربیایید، من چکارکنم چه خاکی به سرم بریزم چراهرکارمیکنم حالم خوب نمیشه اصلانمیتونم فراموش کنم حتی یه ذره هم توذهنم کمرنگ نمیشه داغون شدم ازبس خودخوری کردم ، دلم آرامش میخواد ولی یک ماهه اصلاندارم حتی یه لحظه

پوفففف ما چ تصمیمی بگیریم آخه با یه بزرگتر دلسوز یا مشاور حرف بزن

ماما کوچولو 👶🏻 💕، اینکه رمانی که مینویسم اسیده به روم نیارین دلم اون شبا و اون رمانای سم قدیم رو میخواد 🦦 🦦 سم ترین سایتی که میتونید پيدا کنيد اینجاست هرکی پشت اکانت لم داده و فاز برداشته تا بگی پسره از من خوشش اومده داره واسم جون میده میگن عاشقت نیست ولش کن داره باهات بازی میکنه تا بگی شوهرم با گوشی رفت گلاب به روتون تو دست شویی میگن داره خیانت میکنه مطمعن باش بچه نداری جدا شو. بگی دارم درس میخونم میگن با درس به هیچی نمیرسی کی با درس به جایی رسیده برو هنری پيدا کن ادامش بده، بگی دارم کلاس نقاشی طراحی میرم میگن پول توش نیست همه بیکارن برو یه کار دیگه بکن. بگی 22 سالمه عاشق شدم میگن سنت کمه هورمونات ریخته بهم نه داداش باید عشق رو تو 40 سالگی تجربه کنی 💩 بگی دلم میخواد ازدواج کنم میگن نه ازدواج خوب نیست تا 50 سالگی مجرد بمون با عرض احترام شاید کسی دلش ازدواج و خانواده بخواد باید تا 50 سالگی صبر کنه؟ 🦦 بگی جدا شدم میگن آفرین بهترین کار کردی بعد از اونور به خانم های مطلقه چقد حسادت میکنن و توهین میکنن 🚶 هیچ وقت خوشم نمیومد از کلمه نر استفاده کنم اما متاسفانه نر های اینجا دیگه کلا تعطیلن سگ بهشون پا نمیده میان اینجا لا به لای سایت زنونه هر نری درخواست دوستی بده به معنی اینه ننش خرابه) شاهکاره این سایت 90 درصد آدمای اینجا با آدمای تحصیل کرده که خصومت شخصی دارین 🦦 با کادر درمانم که کلا خصومت دارین🦥 فقط شماها خوبید تمام. ( ماما هم نیستم در آرزوی مامایی به سر میبرم که امسال میرسم بهش).

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مهریه اتو بزار اجرا

مهریه برای این موقع ها خوبه دهن طرفو سرویس میکنی

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

با صحبت منطقی حلش کن با تعهد تضمین

زندگی چیست .خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن.کی گفته سفید شدن مو ارثیه .سفیدی موهام حرصیه&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر ؟جان من ذاتیست برخی ویژگیهای بشر،&عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&

مهریه اتو بزار اجرا مهریه برای این موقع ها خوبه دهن طرفو سرویس میکنی

مگه چه کارمیکنه اماده گذاشته برام. تازه میترسم وضعیت بدارازاین بشه نمیخوام زندگیم ازهم بپاشه

عزیزم نمیگم شماتصمییم بگیرید ، گفتم کسایی که تجربشو داشتن بگن چجوری تونستن کناربیان

بستگی به خودت داره و همسرت.فراموش نمیشه و با هر دیر اومدم یا جواب ندادن دوباره همه چیز یادت میاد.ببین میتونی تحمل کنی یا نه

اخه مثل آدم نمیشینه که صحبت کنه اگه منطق حالیش بودحال وروزمن اینطوری نبودحالا

تضمین تعهد کتبی محضری قانونی برای پشتوانه

زندگی چیست .خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن.کی گفته سفید شدن مو ارثیه .سفیدی موهام حرصیه&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر ؟جان من ذاتیست برخی ویژگیهای بشر،&عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&

منم قبلا برام اتفاق افتاد یبار شوهرم هم خیلی پرو بود اون شب تا صبح نخوابیدم وسایلامو جمع کردم بعد شوهرمو صبح زود بیدار کردم گفتم منو بذار خونه بابام اولش گفت باشه بعد دید من جدی ام به گوه خوردن افتاد من واقعا میخواستم طلاق بگیرم به هر قیمتی اون موقع خیلی ازم ترسید و دیگه این اخلاقای مزخرفش رو گذاشت کنار فقط تنها نصیحتم به تو اینه ک سلیطه و خود خواه باش فقط به خودت برس خرج بزار رو دستش ک اصلا به چیز دیگه نتونه فکر کنه

گلم چطور فهمیدی؟بدون که خیانت باهیچ چیز جبران نمیشه وته قلبت همیشه باقی می مونه وسایه ی شک را رو زندگیت میندازه اما می تونی کمرنگش کنی ازش تعهد بگیر جلوی چند نفر که باهاشون رودروایسی داره دست رو قرآن بذاره خونه یا ماشین به نامت کنه می دونم همه ی این ها فقط برای آروم کردن روح وروان هست ولی کافی نیست اگه مجبوری زندگی کنی دیگه از این به بعد شماهم صدت را براش نذار انشالله باگذشت چند چندسال وتکرارنشدن کمی اعتمادت بر میگرده.