2789
عنوان

بلبل خرما

1 بازدید | 9 پست

داداشم یک بلبل خرما آورده تقریبا بین 10 تا 20 روزگی اش هست و قبلش هم پیش عموم بوده

این بلبل خرما یکی از پاهاش لنگ میزنه و وقتی هم که بهش سرلاک میدیم نک اش رو وقتی کامل باز میکنه سریع میبنده و وقتی هم که انگار حوصله اش سر میره سرش رو خیلی میاره پایین

و یک سوال باید کی بهش سرلاک بدم؟

کسایی که بلبل خرما دارن این علائم عادي هست برای بلبل خرما 10 تا 20 روزه یا نه؟؟؟

🌴🌴🌴🇮🇷

ما خرما میدادیم بهت تیکه کوشولو کوشولو

یا نون خیس میکردیم میدادیم یا مورچه بزرگا بهش میدادیم،

واااایییی دلم براش تنگ شدددددددد افسردگی یا مریضی گرفت مرد 🥹🥹 چند سال باهامون بود

تاپیک‌هام شاید برای بعضیا رویا باشه، ولی برای من واقعیته.  🙄 قضاوت نکن، چون نمی‌دونی پشت هر خط چی گذشته.  😒به حسودا و عقده‌ای‌ها: هر بار که تاپیکمو حذف می‌کنین، یه نفر بیشتر می‌فهمه که حرفام تاثیر داره.  🤭 و به نینی‌یارا: حذف کردن یعنی ناتوانی در فهم، نه قدرت در مدیریت.🙄😐

ما خرما میدادیم بهت تیکه کوشولو کوشولو یا نون خیس میکردیم میدادیم یا مورچه بزرگا بهش میدادیم، واااای ...

خب این علائمی که من گفتم رو بلبل شما هم داشت یعنی عادي هست؟

متأسفانه جلوی در پیداش کردن و اصلا معلوم نبود چطور افتاده اونجا برای نمیتونیم برش گردونیم

🌴🌴🌴🇮🇷

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب این علائمی که من گفتم رو بلبل شما هم داشت یعنی عادي هست؟ متأسفانه جلوی در پیداش کردن و اصلا معلوم ...

خوب وقتی گذاشتی دهنش باید ببنده تا هضم کنه

اما سرش رو بیاره پایین..... نه اینطور نبود احیانا خواب نیست؟

تاپیک‌هام شاید برای بعضیا رویا باشه، ولی برای من واقعیته.  🙄 قضاوت نکن، چون نمی‌دونی پشت هر خط چی گذشته.  😒به حسودا و عقده‌ای‌ها: هر بار که تاپیکمو حذف می‌کنین، یه نفر بیشتر می‌فهمه که حرفام تاثیر داره.  🤭 و به نینی‌یارا: حذف کردن یعنی ناتوانی در فهم، نه قدرت در مدیریت.🙄😐

ما خرما میدادیم بهت تیکه کوشولو کوشولو یا نون خیس میکردیم میدادیم یا مورچه بزرگا بهش میدادیم، واااای ...

و یک سوال خرما خوردنش ازيت اش نمیکنه آخه چسبنده هست؟؟

🌴🌴🌴🇮🇷

خوب وقتی گذاشتی دهنش باید ببنده تا هضم کنه اما سرش رو بیاره پایین..... نه اینطور نبود احیانا خواب ن ...

یعنی وقتی میخوابه سرش رو میاره پایین؟؟

والا موقع غذا خوردن بهش که میدم فقط خیلی کم سرش رو میگیره پایین

و این لنگیدن پا تو جوجه به این کوچیکی طبیعی هست

و برای محیط گذاشتش شما چیکار میکردید میگن باید جاش گرم باشه

🌴🌴🌴🇮🇷

و یک سوال خرما خوردنش ازيت اش نمیکنه آخه چسبنده هست؟؟

یکم با اب گرم نرمش کن زیادم بهش نده اسهال میگیره

باید غذای متنوع بهش بدی

نون تو اب خیس کن

مورچه بزرگا پیدا کن بهش بده

معمولا این سه تا میدادیم

یعنی وقتی میخوابه سرش رو میاره پایین؟؟ والا موقع غذا خوردن بهش که میدم فقط خیلی کم سرش رو میگیره پای ...

یه جا که حس امنیت کنه

عادت دارن بچسبن به مادرشون دورش پارچه مارچه بزار

اره یکم بزرگ تره شه سرشو میزاره پشتش

و تو چند دقیقه یک بار بهش غذا میدادی؟؟

ههر وقت صداش در اومد

سیر شد خودش ساکت میشد

البته ممکنه الکی سرصدا هم کنن نگاه شکمش کن پره یا نه