2789
عنوان

خرید جهیزیه

26 بازدید | 24 پست

سلام دوستان میشه یک کمکی بکنین الان سرویس چینیتون رو از چند وقت قبل عروسیتون خرید کردین و همچنین ماشین ظرفشویی رو؟من دوسال دیگه میخوام برم سرخونم به نظرتون سرویس چینی الان خرید کردم قدیمی نمیشه ؟یا ماشین ظرفشویی الان زود نیست خرید کنم؟

من چینیمو ی چند ماه قبلش گرفتم. ک البته اشتبا کردم چون قیمتا رفتن بالا و من دو برابر هزینه کردم ماشین درکل غیر از اینا هرچیو تونستی الان بگیر مطمعن باش ب نعفته تا دوسال دیگ چون کلی وسیله هس یکیشو اوکی کنی هزارتا چیز کوچکو بزرگ میاد تو ذهنت

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

برای سرویس چینی هر چه طرح ساده تر بهتر اینجوری از مد نمیوفته و بخر از الان.

برای وسایل برقی هم اگه برات مهم نیست جدید تر نمیخوای بخر چون وسیله برقی مدل جدید میارن

میزی برای کار، کاری برای تخت، تختی برای خواب، خوابی برای جان، جانی برای مرگ، مرگی برای یاد، یادی برای سنگ، این بود زندگی؟!    حسین_پناهی 
من چینیمو ی چند ماه قبلش گرفتم. ک البته اشتبا کردم چون قیمتا رفتن بالا و من دو برابر هزینه کردم ماشی ...

همون مدل رو دوبرابر هزینه کردین یعنی از قبل میخواستین ولی گرونتر گرفتین ؟ترس از قدیمی شدن داره دیوانم میکنه

برای سرویس چینی هر چه طرح ساده تر بهتر اینجوری از مد نمیوفته و بخر از الان.برای وسایل برقی هم اگه بر ...

سرویس چینی تقریبا ساده انتخاب کردم ولی میگم یک وقت قدیمی نشه ماشین ظرفشویی یعنی فکر میکنین مدلش تغییر میکنه ؟

نه بخر قدیمی نمیشهمن یکسال قبل ازدواج همرو خریدمچینی که قدیمی نمیشه الان چینی زرین چند ساله مدلاش عو ...

من خب دوسال مونده شما باز یکسال خیلی کمتر بوده

نه بخر قدیمی نمیشهمن یکسال قبل ازدواج همرو خریدمچینی که قدیمی نمیشه الان چینی زرین چند ساله مدلاش عو ...

طوس چینی گفتم بخرم من خب من دوسال دیگه هنوز تو عقدم