niimoona مدیر استارتر عضویت: 1404/04/10 تعداد پست: 52 عنوان رانندگی 22 بازدید | 4 پست جلسه دوم رانندگی از رانندگی متنفر شدم 😂🤺😭 امروز | 11:20 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
roy_ro عضویت: 1404/02/28 تعداد پست: 6322 چرامن خیلی راحت یادگرفتمهمسرم نشست پیشم گفت از هیچی نترس هرجقد خواستی ماشین و بمالتا نزنی اینور اونور دستت نمیاددیگ ترسم ریخت
niimoona مدیر استارتر عضویت: 1404/04/10 تعداد پست: 52 من یادم میره هر مرحله باید چیکار کنم حالا میخوام بپیچم باید کلاچ را تا ته بگیرم، میخوام وایسم کلاچ را نه بگیرم بعد یه ذره ترمز ، تو لحظه یادم میره . یادم نمیره قوانین راهنما و اینارا رعایت کنم .
niimoona مدیر استارتر عضویت: 1404/04/10 تعداد پست: 52 چرامن خیلی راحت یادگرفتمهمسرم نشست پیشم گفت از هیچی نترس هرجقد خواستی ماشین و بمالتا نزنی اینور اونو ... من یادم میره هر مرحله باید چیکار کنم حالا میخوام بپیچم باید کلاچ را تا ته بگیرم،میخوام وایسم کلاچ را نه بگیرم بعد یه ذره ترمز ، تو لحظه یادم میره .یادم نمیره قوانین راهنما و اینارا رعایت کنم .
niimoona مدیر استارتر عضویت: 1404/04/10 تعداد پست: 52 چرامن خیلی راحت یادگرفتمهمسرم نشست پیشم گفت از هیچی نترس هرجقد خواستی ماشین و بمالتا نزنی اینور اونو ... من ماشین مربی را تو همین جلسه اول زدم به جدول