2789
عنوان

مجردی

45 بازدید | 7 پست

من ۲۰ سالمه مجردم

بعد چیزی میخوام روم نمیشه به بابام بگم پول بده چون همش غر غر میکنع میخواد پول بده

سرکارم نمیزارن برم

درس میخواستم بخونم هر کتابی ۵ میلیون مشاور خدا تومن فیلم اموزشی فلان قیمت معلم خصوصی فلان

هیچکدوم نمیتونستم برم

حالا بخوام آزاد برم هم مطمئنم باید با ترس و استرس ازش بخوام

به نظرتون چیکار کنم

ترس و استرس رو بذارید کنار و ازش بخواید. اگه غر هم زد بازم بخواید چون واقعا واسه یه عده تنها مسیر موفقیت درس خوندنه

اگر روابط انسانی آنقدر پیچیده نبود، چایم را دردست میگرفتم و به سمت خانه ات میآمدم و از تو میخواستم تمام زندگیم باشی.

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

این نوع مسائل از کم روئی کودکانه نشآت میگیره سعی کنین مثل یک انسان بزرگ که دنبال حقوق و منافعشون هست با بابا صحبت کنین

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود من بودم و او بود می بود و سه تا بود و صبا بود و سبو بود من بودم و او بود دامان چمن پر گل و در دامن گلزار من بودم و دلدار مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود من بودم و او بود،،،لطفا مردا درخواست دوستی ندین، خسته شدم از دستتون

این نوع مسائل از کم روئی کودکانه نشآت میگیره سعی کنین مثل یک انسان بزرگ که دنبال حقوق و منافعشون هست ...

من هر وقت پول خواستم برا درس و اینجور چیزا همش با دعوا داده خسته شدم از غر غر شنیدن

میدیدم اینکارارو میکنن دیگ انگیزه درس خوندنم میپرید

من هر وقت پول خواستم برا درس و اینجور چیزا همش با دعوا داده خسته شدم از غر غر شنیدن میدیدم اینکارارو ...

خب برای ابنکارشون دلایلی دارن مثل درامدکم ، عدم توجه به آبنده بچه

سطح سواد پایین و غیره ...

اینا رو بررسی کنین و بببنین دلبلشون چیه

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود من بودم و او بود می بود و سه تا بود و صبا بود و سبو بود من بودم و او بود دامان چمن پر گل و در دامن گلزار من بودم و دلدار مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود من بودم و او بود،،،لطفا مردا درخواست دوستی ندین، خسته شدم از دستتون