2777
2789
عنوان

چجوری کات کنم🥲😂🖤

195 بازدید | 22 پست

اینکه نمیتونم کات کنم واقعن داره اذیتم میکنهههه

با یه پسری ۱ ماه و نیمه هستم که اخلاق خوبی داره ینی اگه روزی هزاااااار بار قهر کنم نازمو میکشه بازم

خیلی در کل اخلاق خوبی داره مثلا

ولی قدش از من زیاااد بلند تر نیست.. نهایتا یه سر ازم بلندتر باشه

ولی هیکلش یکم میشه گفت هیکلیهه

پولدارم نمیشه گفت که هست ولی خانوادش وضعشون بد نیست..مامانش میکاپ ارتیسته باباش تو کار تعمیراته خودشم همینطور

یبار واسم ۵ تومن پول زد

چن باریم شارژ زده

بیرونم رفتیم یبار دسته گل گرفت یبار گل شاخه ای

و خوراکی هم میخره

ولییی واقعنن دوس داشتم بیشتر ازینا باشه.. مثلا خودش بفهمه بیاد بگه بپوش بریم خرید کنیم باهم.. ولی واقعنن نداره نه اینکه ندونه اینارو اصلا

و من ۱۸ سالمهه و درس دارم زیاااد

هر کار کردم باش کات کنم نشددددد هرررکارررر

چون نمیزاره اصلاااا..هر شبم به هم قول میدیدم که هرگز نرم و این حرفا

نمیدونم چیکار کنممم چجوری کات کنم..چون به مامانم زنگ میزنه مثلا با شماره های مختلف و میاد دم در خونمون مثلا😐😂تا الان ۵ بار بلاک کامل کردمش ولی نمیزارهه و خیلیی پیگیرهههههههه.. چجوری کات کنم واقعنننن حوصلم نمیکشه

💃🥺😍💅🏼🤗🎀😭🥂🧚‍♀️🫂🪽🤍

ببخشید چی باید داشته باشه که دقیقا با معیاراتون برار باشه اولیا حضرت

فقط 20 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هی مردک مادر ثابت پدر متغییر تو یک حروم زاده ی که میزنم متاهل بازم درخواست میدی 🤢

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یعنی دنبال عشق و ازدواج نیستی... یکی باشه بتونه تا جایی که بخوای از نظر مالی تامینت کنه ..بیرون ببره..خرید کنه و ....

خب عزیزم این چیزی که میخوای بهش میگن شوگر ددی..

و بستگی به خودت داره اگه اهلش هستی یا نه ..و تو دوره الان خیلی از دخترای الان شوگر ددی دارن که همشون هم متاهل هستند..در عوضش شما هم تامینش میکنی ..

سینگل به گوری تا ابد 
یعنی دنبال عشق و ازدواج نیستی... یکی باشه بتونه تا جایی که بخوای از نظر مالی تامینت کنه ..بیرون ببره ...

اهممم دنبال یه شخص پولدارم راستش بیشتر:///

ینی چجوری تامین میکنم؟😐😂

💃🥺😍💅🏼🤗🎀😭🥂🧚‍♀️🫂🪽🤍

تو همون اول که دیدیش و پسندت نشد همون موقع باید همه چیو تموم میکردی ،نه اینکه بزاری یه مدت ازش بگذره و با احساسات اون پسره بازی بشه

الانم میگی یک ماه و نیمه که کلا اوکی شدید بنظرت یکم زود نیست برات لباس و اینا بخره؟!

هرجور صلاحه ولی اگه نمیخوایش و دلت باهاش نیست بهش بگو که دیگه بیشتر از این آسیب نبینه هم خودت هم اون

قدش بلند باشه😭😂

این قد چیه جدیدا مد شده

الان ترجیح میدید قدش بلند باشه ولی هیچکدوم از این موارد رو نداشته باشه

قد همسر من ۱۷۰ تازه شوهره نه دوست پسرم

بعد چهار سال حتی یکبار بخاطر قد مشکل نخوردیم

فقط 20 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هی مردک مادر ثابت پدر متغییر تو یک حروم زاده ی که میزنم متاهل بازم درخواست میدی 🤢

چرا باید بیاد بگه پاشو بریم خرید؟وقتی به سن من سی و خورده ای رسیدی از حرفات و توقعاتت خندت میگیره

دوس پسرای دوستام همینجورین وقتی دختره میگه دارم میرم سالن واسش پول میزنههه هر جا بره پول میزنه😭😂💆♀

کاش اینم ازین عادتا داشت

💃🥺😍💅🏼🤗🎀😭🥂🧚‍♀️🫂🪽🤍

اهممم دنبال یه شخص پولدارم راستش بیشتر:///ینی چجوری تامین میکنم؟😐😂

نیازهای جنسی اون پیرمرد رو تامین میکنی و اونم نیازهای تو رو تامین میکنه ...نکنه درباره شوگر ددی چیز دیگه ای فکر کردی ..فکر کردی طرف برای رضای خدا بهت پول میده

سینگل به گوری تا ابد 
این قد چیه جدیدا مد شده الان ترجیح میدید قدش بلند باشه ولی هیچکدوم از این موارد رو نداشته باشه قد هم ...

دیشب تو هیئت دوستم دید پسره رو یه خنده بلند کرد گفت اینه دوث پسرت؟😭😂

چی بگم والاا پسر دافی نیست نهایتا ۴ دست لباس داشته باشه

💃🥺😍💅🏼🤗🎀😭🥂🧚‍♀️🫂🪽🤍