2777
2789
عنوان

تاثیر شیر مادر

144 بازدید | 11 پست

دوستان به نظر شما اینکه مادر در حالی که عصبی هست و حرص میخوره به بچه شیر بده توی عصبی شدن بچه چقدر تاثیر داره؟

من الان خیلی زود عصبی میشم. مادرم سر شیر دادنم حال و روز خوبی نداشته و مدام با ناراحتی شیر میداده بهم. الان فکر میکنم برای اونه

تحمل صداهای رو مخ رو ندارم.‌یه نفر پیشم ملچ مولوچ کنه اعصابم خیلی خورد میشه جوری که تا از اونجا نرم راحت نمیشم

سر چیزای مختلفم زود عصبی میشم

تا جایی که یادمه خیلی وقته اینطور بودم

یعنی به خاطر اون شیر بوده؟

خیلی ناراحتم حس میکنم دیگه خیلی داره غیر طبیعی میشه عصبی بودنم.😔

Dance me to the end of Love...

بزرگتراي ما بهمون مي گن شير جوش به بچه هاتون نديد 

سينتونو خالي كنيد بعد بهش شير بديد

خوزستان همیشه مظلوم 😣 بمیرم برای مردمم که نه نان دارن نه هوای سالم نه آب نه واکسن . 😞😞😞

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بله خواهر شیر عصبی و استرسی واقعا رو بچه اثر میزاره دیدم که میگم

یادمان باشد که ما ازدواج میکنیم تا یک زندگی زیبا بسازیم .............نه اینکه دو زندگی معمولی را هم خراب کنیم............
منم زود عصبی میشم و بشدت استرسیم مادرم دوران حاملگی و شیردهی پیش مادرشوهر اذیت بوده

مامان منم همینطور

هم مادرشوهرش و هم عمو و زن عموم اذیتش میکردن

چجوری بوده موردی که دیدی؟

خواهرم خیلی تو لارداری اولش زجر کشید از دست خانواده ی شوهرش حتی یبار برادر شوهرش زده بود تو گوشش بعد پسرش که دنیا اومد به جان خودم این بچه تا یکسال فقط و فقط گریه کرد و جیغ کشید الانم اروم نیس

یادمان باشد که ما ازدواج میکنیم تا یک زندگی زیبا بسازیم .............نه اینکه دو زندگی معمولی را هم خراب کنیم............
اینکه مادرت با ناراحتی بت شیر میداده پس یعنی شرایط خونتون متشنج بود قطعا اینا تو ناخودآگاه آدم تاثیر ...

اره خیلی وضع خونمون بد بوده

مادر و پدر بابام رو مادرم نگه میداشته و طبقه پایین هم عمو و زن عموم زندگی میکردن

خدا ازشون نگذره خیلی  اذیت کزدن مادرمو