2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 52 بازدید | 23 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه سوال بپرسم اگه دوست نداشتین جواب ندیناز ۲۰ سالگی خواستگاراتون همینطور بودن یا نه؟ چون بعضیا میگن ...

من اولین خاستگارم وقتی29سالم بود اومد اونم اصلا شرایطی نداشت بعدشم خاستگار میومد مثلا دوتا بچه داشت زنشو طلاق داده بود و یا پسری که خرابکار بود و ...

میتونم بپرسم کدوم شهری؟شهرای کوچیک که فکر میکنم رفت و آمد بیشتره... چون ادما نزدیکترن به هم

میترسم کسی بشناسه .خانواده من پر جمعیت و فقیر بودن .مردم برا ازدواج توی اینجور خانواده ها نمیرن

من اولین خاستگارم وقتی29سالم بود اومد اونم اصلا شرایطی نداشت بعدشم خاستگار میومد مثلا دوتا بچه داشت ...

یعنی تا قبل ۲۹ سالگی کلا خواستگار نداشتین؟ یا داشتین و خونه راه نمیدادین؟

میترسم کسی بشناسه .خانواده من پر جمعیت و فقیر بودن .مردم برا ازدواج توی اینجور خانواده ها نمیرن

متوجهم

ولی خب فکر نکن هرکی ازدواج نکنه دیگه دنیاش به اخر میرسه یا هرکی ازدواج کنه خیلی خوشبخته عزیزم همه چی نسبیه

سرتو به کارای دیگه بند کن

استخر برو، ورزش کن، با دوستات قرار بزار و...

متوجهم ولی خب فکر نکن هرکی ازدواج نکنه دیگه دنیاش به اخر میرسه یا هرکی ازدواج کنه خیلی خوشبخته عزیزم ...

خیلی ممنون که درک میکنی و جواب میذاری برام.ولی دیگه ادم یجوری میشه که حوصله هیچیو نداره انگیزه برا زندگی نداره

یعنی تا قبل ۲۹ سالگی کلا خواستگار نداشتین؟ یا داشتین و خونه راه نمیدادین؟

نه نداشتم اصلا چون دوتا خواهر بزرگتر داشتم .خانواده من فقیر و پر جمعیت بود .خواهرامم خاستگار نداشتن بیجاره ها شوهر کردن به مرد مطلقه

خیلی ممنون که درک میکنی و جواب میذاری برام.ولی دیگه ادم یجوری میشه که حوصله هیچیو نداره انگیزه برا ز ...

آره میدونم منظورتو

ولی قوی باش، نباید کم بیاری عزیزم

بعضی وقتا ادم وقتی مشغلهش کم میشه بیشتر فکر میکنه به این چیزا، من خودم وقتایی که بیکارم خیلی افکار مزاحم دارم و ذهنم درگیر مسائلی میشه که اعصابم بهم میریزه برای همین آنقدر خودمو سرگرم کارای مختلف میکنم که اصلا فرصت فکر کردن به مشکلاتمو نداشته باشم

پیشنهاد میکنم تو هم همین روندو پیش بری

امیدوارم بهترینا سر راهت قرار بگیره🥰