2777
2789

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

برای بابام حدودا ۲۰تومن اضافه شد

۱ـ من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی ۲-درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز۳ـ لایک کردن همیشه به معنای تایید نیست گاهی لایک میکنم که بگم ریپلایتون رو خوندم ۴ـ وقتی برای کسی که درخواست راهنمایی داره وقت میذارم و کلی براش مینویسم توقع تشکر ندارم ولی حداقل یه لایک کنید بدونم ارزش قایل شدید و خوندید اینا جز آداب معاشرته و نشانه ادب و شخصیت

برا مادرم حدود ۶. پدرشوهرم حدود ۷

میشه بگید مزایای دیگه هم افزایش داشته؟ هنسان سازی شده؟

بابای منم ۲۵ سال سابقه داره یعنی فط ۶ تومن اصافه شده؟

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
تامین اجتماعی خیلی ادا درمیاره اولش میگه ۶۰ درصد ۴۵ درصد همونم بعدا از رو سابقه میده لعنتی

۶۰ درصد برای پایه حقوق هست نهوحقوق کامل با مزایا

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
ایقد خودشونو جر داد رو پایه حقوق زدن؟ چ سودی دارهمامانم گفت برا بازمانده ها حق عائله رو حذف کردن

اره دیگه بازماندها ن حق اولاد دارن ن عائله مندی ناز برای خود مستمر بگیرها و بازنشسته ها امسال افزایششون ندادن

حق مسکن گفتن همون ۲۷۰ هزار تومنه، موندم خجالت نمیکشن؟

کسی می دونه حق اولاد باز نشسنه ها چقدر شده؟؟

حقاولاد و حق عائلهومندی و حقمسکن گفتن مثل ستل قبله تفزایش نداشته برید تامین من اپش حکم رو ببینید مبلع حدردی حقوق هممشخصه ولی فیش نمیده ببینید حقوقچقدره

2827
2791
2779
2792