من الان امتحان مجازی داشتم . دیروز بچه ها سوالات و تقسیم کردن گفتن هرکی این پی دی اف و جواب بده. به منم زنگ زد دیروز گفت از رو چت جی پی تی ننویس از رو کتاب.(درس انسان و محیط بود که معلم چند تا سوال گذاشت که از اونا میاد) حالا من دیروز هم کارمون خراب شد اینکه از صبح تا آخر شب فقط نشسته بودم یه گوشه از گرما نای حرف زدنم نداشتم. حتی یه کلمه درس نخوندم. حالا نتونستم کل کتابو بشینم بخونم که اونا رو جواب بدم. صبح پاشدم از رو چت جی پی تی نوشتم بهشون گفتم یه جورایی پریدن بهم که دیگه پیام نده امتحان و بده فعلا. خب اونا توی امتحانات قبلی خیلی کمک کردن به هممون. ولی من واقعا خیلی گرمم بود نتونستم 🙂تولدمم بود ولی فقط نشسته بودم یه گوشه.
حالا اینو فرستادم تو گروه.
عزیزم من عذرخواهی میکنم واقعا درسته من مقصرم اما خب کار که خبر نمیکنه نتونستم. انشاالله فرصتی پیش بیاد که بتونم جبران کنم ✨
امیدوارم دلگیر نشید بچه ها ❤️
بعدش نوشتم که بفهمن از رو اونا نزدم.
چت جی پی تی بعضی از سوال ها رو درست گفت همونارو فرستادم فقط یه تیکه از سوال و از رو فلانی زدم ( دوست صمیمیم که حرفی نزد)
حالا بعد اون . همون دونفر پیام گذاشتن ولی هیچی جواب من و ندادن. چکار کنم لف بدم؟ من نمرات غیر نهایی برام مهم نیست فقط پای شما که اونم میتونم یه کاری کنم نیازی به اینا ندارم ولی نگن بیا جبران نکرد؟
چقدر بدبختم که زبون ندارم🙃 الان ناراحتم
ببخشید توروخدا طولانی شد