2789
عنوان

درخت نارنج

180 بازدید | 28 پست

سلام دوستان ۳ سال هست نارنج کاشتم و فقط قدش بلند شده و برگ جدید در آورده.کسی هست نارنج کاشته باشه در گلدان و نارنج داده باشه؟

بعداز چندسال نارنج داده؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببخشید شما نارنج داری؟

من مازندرانی هستم باغ مرکبات دارم

ساری معروف به شهر بهارنارنج هست

چند نوع مرکبات دارم، اکثر درختان خودناسازگار هستن یعنی برای محصول دادن نیاز به جفت دارن برای گرده افشانی بهتر و محصول با کیفیت تز

مخصوصا سیاه ریشه ها : هلو الو زردالو گیلاس شلیل کیوی خرمالو فندق و..... اینها که اصلا تک درخت عقیم هستن باید حتما جفت بکارید

اما نارنج خودسازگار هست ، کلا درخت پررویی هست براحتی درختش رشد میکنه اما گونه هایی هم داره که خودناسازگار هستن یعنی حتما باید جفت باشن تا محصول بدن

برای رشد قدی هم اگر فقط دراز شد و چتری نشد، باید ببینی نور کافی از طرفین بهش میرسه یا فقط از سر میرسه

درختا بخاطر نور افتات قدبلند میشن ، یعنی اگر اطرفشون درخت یا مانع سایه کننده باشه قد علم میکنن مثل درختهای جنگلی چون انبوه و کنار هم کاشته میشن سعی میکنن رشد عمودی کنن تا به آفتاب برسن و فتوسنتز و....

بذر کاشتی یا نهال گرفتی رشد دادی ؟چند سالش هست

من سبزه نارنج گرفتم و بعد از عید کاشتم جداگانه در گلدان.۳سال هست کاشتم.

امسال خیلی رشدش زیاد شده هم قد و هم برگ زیاد میده

من سبزه نارنج گرفتم و بعد از عید کاشتم جداگانه در گلدان.۳سال هست کاشتم.امسال خیلی رشدش زیاد شده هم ق ...

مکان نگهداری هم خیلی خوبه آفتاب فیلترشده و کود حیوانی هم بهش دادم

من سبزه نارنج گرفتم و بعد از عید کاشتم جداگانه در گلدان.۳سال هست کاشتم.امسال خیلی رشدش زیاد شده هم ق ...

خب پس

بذر کاشتید ، تا 10 سال فقط رشد میکنه و بهتر و شکوفه نمیده چون بذر کاشتن باعث بلوغ جتگنسی دیر در مرکبات میشه

اما نهال تا 5 سال اول رشد و سال 5 میوه میده

فعلا منتظر میوه از نارنجتون نباشید

کلا درخت خوش رشد و در هر شرایطی شاخ و برگ میزنه مدلش اینه

حتی ممکنه بهار هم بده ولی سریعا میریزه یا بهارش بی بو در میاد

بهار نارنج بالغ اینقدر خوش عطر هست که مدهوش میشی

من مازندرانی هستم باغ مرکبات دارمساری معروف به شهر بهارنارنج هستچند نوع مرکبات دارم، اکثر درختان خود ...

شمال که قربونش برم تو خیابونش نارنج کاشتن و فراونه،البته زمین اینجا و رطوبت تاثیرگذاره